نوشته شده توسط : iyem

به گزارش روابط عمومی فدراسیون قایقرانی، مسابقات قهرمانی كانوپولو جهان شهریور ماه امسال در لهستان برگزار می شود و تیم كانوپولوی زنان كشورمان خود را برای حضور در این رقابتها آماده می كند.

مربیگری این تیم به عهده الهه عمرو و كمك مربیگری دلارام مرزآبادی خواهد بود و این اردو تا 18 تیرماه برگزار می شود.

بهنوش رحمانی، شیوا مولوی نیا و ریحانه عمرو از اصفهان، دلارام مرزآبادی و فرشته حسینی از تهران، زهرا اصلانی از مركزی، الهام تحقیقی از خراسان رضوی، الهه پورعبدیان، رابعه خداپرست و میترا خبازعاشور از گیلان، جمیله طهماسبی از مازندران، صبا رحمتی از لرستان و سونیا گماری از كرمانشاه نفرات دعوت شده به این مرحله از اردو هستند.

**** یك دوره كلاس مربیگری درجه Bكنفدراسیون آسیا برای زنان فوتبالیست از 13 تا 28 تیرماه در تهران برگزار می شود.

به گزارش پایگاه خبری فدراسیون فوتبال این دوره آموزشی در محل آكادمی فوتبال در مجموعه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

****اردوی تیم‌ ملی كامپوند زنان و مردان با حضور 11 كمانداردر پایگاه تیرو كمان تهران آغاز شد.

در این اردو كه به مدت 10 روز ادامه خواهد یافت ، مجید قیدی، امیر كاظم پور، بهزاد پاكزاد، اسماعیل عبادی و امیر كیایی در بخش مردان و مریم رنجبر، مهتاب پارسامهر، سیده ویدا حلیمیان، معصومه عالی پور، سكینه قاسم پور و انیسه حاجی انزهایی حضور دارند.

**** 'سرمربی تیم ملی فوتبال زیر 19 سال گفت:رقابت بازیكنان برای حضور در تیم ملی مثال زدنی است.

مریم ایراندوست در خصوص تمرینات این تیم برای حضور در رقابتهای زیر 19 سال آسیا گفت: خوشبختانه بازیكنان خوبی استعدادیابی شده و معتقدم از برترین های فوتبال ایران بهره می بریم.

ایراندوست گفت: خوشبختانه رقابت بازیكنان برای حضور در تیم ملی مثال زدنی است چرا كه تمام تلاش خود را می كنند تا بازی خوبی را به نمایش بگذراند و تمرینات خود را به خوبی انجام می دهند.

وی تصریح كرد:پس از برگزاری اردوهای انتخابی طی چند روز آینده اسامی بازیكنان دعوت شده به اردوی تیم ملی از طریق سایت رسمی فدراسیون اعلام می شود.

**** تیم ملی تنیس روی میز زنان كشورمان در مركز سنجش آكادمی ملی المپیك حاضر شدند و تست آمادگی جسمانی دادند.

ندا شهسواری ملی پوش المپیكی و محبوبه عمرانی ، مریم جلالی ، پریسا صمدی و منصوره رضایی در آكادمی ملی المپیك حاضر شدند.

قرار است تیم ملی تنیس روی میز زنان كشورمان 31 خرداد ماه با حضور سه ورزشكار در رقابتهای جهانی مراكش شركت كند.

همچنین قرار است در اردوی مشتركی در تهران ، شهسواری و هم تیمی هایش با حریفانی از مجارستان بازی های دوستانه ای داشته باشند.

شهسواری نخستین تنیس باز زن ایرانی است كه توانست در جریان رقابتهای انتخابی المپیك در تهران سهمیه المپیك كسب كند.

ورزشی**1828**1440



:: برچسب‌ها: سنگ , کودک , مربع ,
:: بازدید از این مطلب : 478
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، علی سعیدلو  معاون بین الملل رییس جمهور، با اشاره به مذاکرات صورت گرفته و سفر وزیر خارجه روسیه به کشورمان، تصریح کرد: نتایج مذاکرات در مسکو با حفظ خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران که همان غنی سازی 20 درصد است مثبت خواهد بود و به آن خوشبین هستم.



:: برچسب‌ها: قرمز ,
:: بازدید از این مطلب : 467
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem

وزیر نفت ایران كه شامگاه پنجشنبه در پایان اجلاس اوپك با خبرنگار ایرنا در وین سخن می گفت، همچنین خبر داد كه اعضای اوپك در این جلسه در خصوص انتخاب دبیركل جدید به اجماع نرسیدند و قرار شد كه كمیته ای برای بررسی رزومه نامزدها تشكیل شود و به اعضا گزارش بدهد و احتمالا در جلسه بعدی اوپك در این خصوص تصمیم گرفته خواهد شد.

قاسمی جلسه امروز اوپك را كه حدود پنج ساعت پشت درهای بسته طول كشید، طولانی ولی با نتیجه خوب توصیف كرد و گفت: بدنبال ایجاد هماهنگی ها بین اعضای اوپك در اجلاس قبلی كه ریاست كنفرانس را ایران برعهده داشت ، اعضای اوپك در جلسه امروز به سقف توافق شده قبلی در آن اجلاس كه 30 میلیون بشكه در روز بود بازگشت.

وزیر نفت ایران با اشاره به اینكه قیمت نفت به عرضه و تقاضا بستگی دارد ، خاطرنشان كرد كه 100 تا 120 دلار قیمت واقعی نفت است و در جلسه امروز قرار شد كه اگر قیمت پایین تر از این شد اوپك جلسه اضطراری تشكیل دهد.

قاسمی یادآور شد كه با تعیین سقف 30 میلیون بشكه در روز و كاهش بخش اضافی تولید نفت اوپك، قیمت ها منطقی خواهد شد.

وزیر نفت ایران در پاسخ به این سوال كه آیا شما فكر می كنید اتحادیه اروپا نفت ایران را تحریم نكند، گفت: امیدوارم كه تحریم را انجام ندهند ؛ ولی در صورت اعمال تحریم، اگرچه ممكن است ما هم به زحمت بیفتیم ولی زحمت زیادی نیز برای كشورهای وارد كننده نفت ایجاد می شود.

قاسمی در ادامه این گفت و گو در خصوص موكول شدن انتخاب دبیركل جدید اوپك به جلسه آتی این سازمان گفت: چهار كشور ایران، عراق، عربستان و اكوادور در جلسه امروز از كاندیداهای خود دفاع كردند و در این میان كاندیدای ایران رزومه خیلی خوبی داشت.

گفتنی است جمهوری اسلامی ایران غلامحسین نوذری وزیر اسبق نفت را برای نامزدی پست دبیركلی اوپك معرفی كرده است.

وزیر نفت گفت: اعضای اوپك در این جلسه در خصوص انتخاب دبیركل جدید به اجماع نرسیدند و قرار شد كه كمیته ای برای بررسی رزومه نامزدها تشكیل شود و به اعضا گزارش بدهد و احتمالا در جلسه بعدی اوپك در این خصوص تصمیم گرفته خواهد شد.

وزیر نفت همچنین در خصوص تحریم ها علیه ایران تصریح كرد كه این تحریم ها به یك فرصت برای بروز توانایی های ایران تبدیل شده است.

وی افزود: در حالی كه ما در گذشته سالانه 10 میلیارد دلار فرآورده بنزین و نفت گاز(گازوییل) وارد می كردیم امسال 10 میلیارد دلار فرآورده صادر كردیم كه این نتیجه خوب تحریم هاست.

وزیر نفت ایران در این خصوص یادآور شد كه ایران پارسال به رغم تحریم ها، روزانه 400 میلیون متر مكعب گاز تولید می كرد كه این رقم امسال به 620 میلیون متر مكعب در روز رسید و در دو سال آینده این میزان به 900 میلیون متر مكعب در روز خواهد رسید.

قاسمی همچنین خبر داد كه میزان تولید روزانه گاز ایران در پنج سال آینده به یك میلیارد و 400 میلیون متر مكعب خواهد رسید.

قاسمی همچنین گفت: ایران به رغم تحریم ها، در حال تبدیل شدن به صادر كننده تجهیزات نفتی است.

وی توضیح داد: پیش از این شركت های خارجی زیادی برای توسعه صنعت نفت، در ایران بودند و ایران نیز بخشی از درآمد خود را صرف واردات تجهیزات می كرد اما امروز هیچ شركت خارجی در ایران وجود ندارد و ایران به صادركننده تجهیزات نفتی تبدیل شده است.

قاسمی با بیان اینكه 'همه تجهیزات را خودمان می سازیم و همه پیمانكاران ایرانی هستند'، این سوال را مطرح كرد كه حال با این اوصاف، از تحریم ها چه كسی بیشتر ضرر كرده است؟

اروپام 1344



:: برچسب‌ها: فوتبال , شهرستان , مرخصی ,
:: بازدید از این مطلب : 488
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem

دانشمندان می گویند تحقیقات تازه درباره ارتباط ژن آلزایمر با بیماری دیابت درهای تازه ای را به دنیای درمان باز کرده است

دانشمندان می گویند که ممکن است بین بیماری آلزایمر و دیابت ارتباطی وجود داشته باشد.

دانشمندان می دانستند که افراد مبتلا به دیابت بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به آلزایمر هستند اما دلیل این موضوع برایشان روشن نبود.

تحقیقات ژنتیک متخصصان آمریکایی هم اکنون نشان می دهد که ژن آلزایمر بر شیوه تولید انسولین در بدن نقش دارد.

آلزایمر عمده ترین دلیل دمانس محسوب می شود. دمانس یا زوال عقل، عارضه بیش از فراموشی معمولی یا ناتوانی در به یادآوردن چیزهاست و ۸۲۰ هزار نفر در بریتانیا به این بیماری مبتلا هستند.

داروهایی وجود دارند که پیشروی این بیماری را کند می کنند اما دارویی که بتواند آن را متوقف کند تا به حال شناخته نشده است.

یک نشانه مهم آلزایمر، وجود نوعی پلاک چسبنده پروتئینی در مغز بیمار است اما آن را تنها بعد از مرگ بیمار می توان تشخیص داد. دانشمندان پیش از این دریافته اند که موتاسیون (جهش) ژن این پروتئین در بیماری آلزایمر امری ارثی است.

درهای تازه باز شد

در این تحقیقات یک تیم از سیتی کالج نیویورک بر روی ژن های مشابه نماتودها (کرم های لوله ای) مطالعه کردند. مطالعاتی از این دست بیشتر بر روی این دسته از کرم ها انجام می شود چون این کرم‌ها، با کمال شگفتی، مدلی قابل استفاده و مفید برای مطالعه ژنتیک انسان ها محسوب می شوند.

پروفسور کریس لی، سرپرست این تیم تحقیقاتی ژنی را که بر روند تولید انسولین و تاثیرگذاری آن در بدن این کرم ها نقش دارد، پیدا کرده است. کریس لی گفت: افرادی که به دیابت نوع دوم مبتلا هستند در معرض احتمال فزاینده ابتلا به دمانس نیز هستند.

به گفته سرپرست این تیم تحقیقاتی، خط سیر انسولین در بدن به فعل و انفعالات متابولیک بدن (سوخت و ساز بدن) مربوط است و ساز و کاری که سیستم عصبی را سلامت نگه می دارد هم از جمله همین فعل و انفعالات متابولیک است.

او همچنین گفت تحقیقات و پی گیری های بیشتری برای کشف جزییات این ارتباط و تاثیراتش مورد نیاز است.

مارک جانستون، سردبیر نشریه پزشکی ژنتیک که نتایج این تحقیقات را منتشر کرده است، می گوید این تحقیقات منجر به "کشف مهمی" شده است.

او می گوید: ما می‌دانیم که رابطه ای بین آلزایمر و دیابت وجود دارد اما تا به حال این ارتباط، اسرار آمیز بود.

آقای جانستون معتقد است که این کشف می تواند درهای تازه ای را برای درمان و یا پیشگیری از ابتلا به این بیماری، باز کند.

متخصصان می گویند مطالعات بیشتری باید انجام شود تا تشابهات بین ژن های انسان‌ها و این کرم‌ها بررسی شود و معلوم شود این مکانیسم دقیقا چگونه عمل می کند و جزئیات آن چیست.



:: برچسب‌ها: باغ وحش , مدل ,
:: بازدید از این مطلب : 468
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem

محکومیت روژه گارودی در فرانسه چیزی از محبوبیت او در میان کشورهای مسلمان و مورخان "تجدید نظر طلب" در اروپا کم نکرد

روژه گارودی، فیلسوف فرانسوی، در سن ۹۸ سالگی درگذشته است.

او که در سال ۱۹۱۳ در شهر مارسی در جنوب فرانسه در خانواده ای کاتولیک به دنیا آمد بعدا در جوانی مذهب پروتستان را اختیار کرد.

روژه گارودی در سالهای جنگ جهانی دوم به نیروهای مقاومت فرانسه پیوست و برای مدتی نزدیک به سه سال در الجزایر که آن زمان مستعمره فرانسه بود، به دلیل عضویت در مقاومت زندانی شد.

او پس از جنگ به حزب کمونیست فرانسه پیوست و به عنوان کاندیدای این حزب به مجلس ملی و سپس مجلس سنای فرانسه راه یافت.

او مدتی پس از حمله نظامیان اتحاد جماهیر شوروی به چکسلواکی در سال ۱۹۶۸ برای سرکوب 'بهار پراگ' به دلیل انتقادهای تندش از شوروی، در سال ۱۹۷۰ از حزب کمونیست فرانسه اخراج شد.

آنچه باعث خشم حزب کمونیست فرانسه از آقای گارودی شد، این بود که او گفته بود شوروی دیگر یک کشور سوسیالیستی نیست.

"گارودی به عنوان فیلسوفی صاحب نام گفت بزرگترین افتخارش این است که به رویای دوران جوانی خود وفادار مانده است؛ یعنی به وحدت سه دین یهود، مسیحیت و اسلام."

گارودی که در طول دوران عضویت در حزب کمونیست یک مسیحی متعهد مانده بود در سال ۱۹۸۲ مسلمان شد. در این دوره از عمرش بوده که به عنوان فیلسوفی صاحب نام گفت بزرگترین افتخارش این است که به رویای دوران جوانی خود وفادار مانده است؛ یعنی به وحدت سه دین یهود، مسیحیت و اسلام.

او در یک دوره طولانی به دلیل کارهای فلسفی و شهامت سیاسی خود در میان رسانه ها و حلقه های روشنفکری فرانسه نفوذ بسیاری داشت.

گارودی در سال ۱۹۸۲ و پیش از مسلمان شدن، به اتفاق یک کشیش مسیحی کاتولیک مذهب و یک کشیش مسیحی پروتستان مقاله ای نوشت که در آن گفته شده بود قتل عامهای لبنان کاملا با منطق درونی صهیونیسم سیاسی مطابقت دارد. او پس از انتشار این مقاله چندین بار تهدید به مرگ شد.

در میان کتب متعدد او که عمدتا در خصوص فلسفه سیاسی و یا مارکسیسم نوشته شده اند، کتاب افسانه های بنیادین سیاسی اسراییلی که در سال ۱۹۹۶ منتشر شد، کتابی بحث برانگیز بوده است.

او به دلیل این که گفته است کشتار گروهی از یهودیان در جنگ جهانی دوم مصداق "نسل کشی" نبوده است مورد حمله گروهی از یهودیان صهیونیست قرار گرفت.

"او به دلیل این که گفته است کشتار گروهی از یهودیان در جنگ جهانی دوم مصداق 'نسل کشی' نبوده است مورد حمله گروهی از یهودیان صهیونیست قرار گرفت."

دادگاهی فرانسوی او را در سال ۱۹۹۸ به جرم "انکار کشتار یهودیان" به پرداخت ۱۲۰ هزار فرانک جریمه محکوم کرد. طبق قوانین کیفری فرانسه تشکیک در کشتار تعداد شش میلیون نفر یهودی در جنگ جهانی دوم جرم محسوب می شود.

گارودی در جریان محاکمه خود باز تهدید شد و در یک مورد هم مورد تعرض فیزیکی یک فرد یهودی قرار گرفت.

با این که دولت فرانسه انتشار مجدد کتاب افسانه های بنیادین سیاسی اسراییلی را ممنوع کرد، این کتاب به زبانهای مختلفی ترجمه و منتشر شده است.

کمونیستها، کولی ها و گروههای دیگر اجتماعی در کنار یهودیان در اردوگاههای کار اجباری آلمان نازی در دوره جنگ جهانی دوم زندانی بودند و برخی مورخان تعداد شش میلیون نفر را از نظر آماری زیر سوال برده اند.

محکومیت روژه گارودی در فرانسه چیزی از محبوبیت او در میان کشورهای مسلمان و مورخان "تجدید نظر طلب" در اروپا کم نکرد. رهبران بسیاری از کشورهای اسلامی از جمله محمد خاتمی در ایران و عبد الحلیم خدام، معاون سابق رییس جمهور سوریه از او به عنوان یکی از بزرگترین فیلسوفان معاصر اروپا نام برده اند.



:: برچسب‌ها: اروپا ,
:: بازدید از این مطلب : 435
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem

یونان برای انتخاب دوباره پارلمان آماده می شود

در یونان، انتخابات پارلمانی روز یکشنبه عملا به یک رفراندوم تبدیل شده: پذیرش شروط سخت اتحادیه اروپا و ماندن در حوزه یورو یا رد برنامه های ریاضت اقتصادی و به احتمال زیاد خروج از یورو.

برای پخش این فایل، نرم افزار "جاوا اسکریپت" باید فعال شود و تازه ترین نسخه "فلش" نیز نصب شده باشد

آخرین فعالیت‌های تبلیغاتی احزاب یونان برای کسب رأی بیشتر در انتخابات پیش روی این کشور در جریان است. نتیجه این انتخابات بر آینده یونان در حوزه یورو تاثیری کلیدی خواهد داشت.

حزب محافظه‌کار دموکراسی نو که در انتخابات ماه قبل با اختلاف اندکی از رقبای خود پیشتاز بود، آخرین تجمع برای مبارزات تبلیغاتی خود را امروز، جمعه، ۱۵ ژوئن، برگزار کرده است.

دموکراسی نو از طرفداران طرح اقتصادی مورد بحث در یونان است.

این طرح اقتصادی در چارچوب اقدامات ریاضت اقتصادی در یونان تعریف شده و دولت این کشور در ازای دریافت کمک‌های مالی بین‌المللی در دو سال گذشته متعهد شده است که این اقدامات را در پیش بگیرد.

سیریزا که ائتلافی مخالف طرح اقتصادی است و در انتخابات ماه مه در جایگاه دوم قرار گرفت، آخرین تجمع تبلیغاتیش را روز پنجشنبه در آتن برگزار کرد.

پس از برگزاری انتخابات پیشین یونان در ماه مه، تلاش احزاب پیروز برای تشکیل دولت ائتلافی بی‌نتیجه ماند و رئیس‌جمهور این کشور فرمان برگزاری انتخابات جدید را در روز ۱۷ ژوئن صادر کرد.

در انتخابات قبلی هیچ‌ یک از احزاب سیاسی نتوانست به اکثریت لازم برای تشکیل دولت دست یابد و گزارش شد که اختلاف نظر بر سر چگونگی مقابله با بحران مالی یونان مانع توافق آنها بر سر تشکیل یک دولت ائتلافی شده است.

نظرسنجی‌های غیررسمی نشان می‌دهد که طرفداران احزاب مخالف طرح اقتصادی کاهش یافته است.

طبق قانون انتخابات یونان، انجام نظرسنجی‌های رسمی دو هفته مانده به برگزاری انتخابات، ممنوع است.

یونان در زمان دریافت دو بسته کمک مالی بین‌المللی متعهد شد که اقدامات اقتصادی ریاضتی سختگیرانه‌ای را در پیش بگیرد.

اولین بسته مالی اهدایی به یونان ۱۱۰ میلیارد یورو بود که در سال ۲۰۱۰ میلادی به این کشور داده شد و یک سال بعد، یونان بسته مالی دوم را که ۱۳۰ میلیارد یورو ارزش داشت، دریافت کرد.

از مجموع هفت گروه سیاسی اصلی یونان، پنج گروه مخالف آخرین بسته مالی دریافتی یونان هستند و فقط یک گروه موضوع خروج این کشور از حوزه یورو را مطرح کرده است.

آلمان که قوی‌ترین اقتصاد حوزه یورو را دارد، تاکید کرده است که یونان همانند دیگر کشورهای عضوی که کمک‌های مالی بین‌المللی دریافت کرده‌اند، باید شروط دریافت این کمک‌ها، از جمله اقدامات ریاضتی در بخش اقتصادی را عملی کند.

اسپانیا؛ کمک مالی بدون شرط

الکسیس تسپیراس، رهبر ائتلاف سیریزا، در تجمع انتخاباتی روز پنجشنبه دوباره خواهان نادیده گرفتن شروط کمک‌های مالی شد. کاهش قابل توجه هزینه‌های دولتی، افزایش مالیات و اصلاحات در بازار نیروی کار و مستمری بازنشستگی از جمله این شروط است.

او گفت: "بروکسل منتظر ما باشد. ما روز دوشنبه می‌آییم تا بر سر حقوق مردم مذاکره کنیم، تا (شروط) کمک‌های مالی را لغو کنیم."

او به بسته مالی بانکی قابل توجهی اشاره کرد که روز یکشنبه بین اتحادیه اروپا و اسپانیا مورد توافق قرار گرفت و گفت که این کار نشان داد که می‌توان کمک‌های مالی را بدون کاهش هزینه‌های شدیدی که از یونان درخواست می‌شود، ارائه کرد.

آنتونیس ساماراس، رهبر حزب دموکراسی نو هم که خواهان تسهیل شروط دریافت کمک‌‎های مالی است، گفته است: "ما خواهان یورو و مذاکرات دوباره (بر سر کمک‌های مالی) هستیم."

گفته شده است که اگر نتیجه انتخابات روز دوشنبه به نفع احزاب مخالف سیاست ریاضت اقتصادی یونان باشد، ممکن است دولت آینده این کشور تصمیم بگیرد از حوزه یورو خارج شود.



:: برچسب‌ها: شهری ,
:: بازدید از این مطلب : 493
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem
تاکاهاشی

با گذشت هفده سال از حمله سارین شناسایی تاکاهاشی از روی تصویر اولیه چندان آسان نبود

پلیس توکیو آخرین فرد مظنون به دست داشتن در حمله با گاز سمی به خطوط مترو پایتخت ژاپن را بازداشت کرده است.

روز جمعه، ٢٦ خرداد (١٥ ژوئن)، پلیس ژاپن اعلام کرد که کاتسویا تاکاهاشی، پنجاه و چهار ساله را که از هفده سال پیش تحت تعقیب بود در ارتباط با حملات با گاز سارین به خطوط مترو توکیو در سال ١٩٩٥ بازداشت کرده است.

در حملات سال ١٩٩٥ به خطوط مترو توکیو که در آن، گاز سمی سارین به کار رفت، سیزده نفر کشته و بیش از پنجاه نفر مجروح شدند و هزاران نفر دیگر برای مدتی با عوارض جسمی از این حملات دست به گریبان بودند.

براساس اطلاعیه پلیس، کاتسویا تاکاهاشی هنگام خرید از یک کتابفروشی بازداشت شد و در پاسخ به سئوال ماموران پلیس، هویت خود را تایید کرد.

این شخص یکی از محافظان شخصی رهبر فرقه مذهبی موسوم به "اوم شینریکیو" (دین حقیقی) بود که اعضای آن حملات سال ١٩٩٥ به خطوط مترو توکیو را سازمان دادند و به اجرا گذاشتند.

پیشتر، سایر افراد مرتبط با این حملات بازداشت و محاکمه شده اند اما به گفته رسانه های محلی، کاتسویا تاکاهاشی که در یک شرکت ساختمانی کار می کرد، با تغییر نام، استفاده از ماسک در محل کار و محدود کردن تماس با سایرین، توانسته بود از چنگ پلیس بگریزد.

اوایل سال جاری یکی دیگر از مظنونین حملات سارین که ظاهرا مدتی با کاتسویا تاکاهاشی همخانه بود، بازداشت شد و ظاهرا اطلاعاتی را در مورد تاکاهاشی در اختیار پلیس قرار داد.

پوستر تصاویر تاکاهاشی

پوسترهای عکس تاکاهاشی به طور وسیع در نقاط مختلف ژاپن توزیع شده بود

در پی این بازداشت، پلیس اقدامات خود برای بازداشت تاکاهشی را شدت بخشید و تصاویر او را به طور وسیع منتشر کرد که به شناسایی و بازداشت او منجر شد.

با اینهمه، از آنجا که ظاهر این فرد طی هفده سال گذشته تغییر یافته بود، پلیس تا زمان انگشت نگاری و تایید هویت، رسما بازداشت او را اعلام نکرد.

حمله سارین به خطوط مترو توکیو بزرگترین عملیات تروریستی داخلی در ژاپن در سال های بعد از جنگ جهانی دوم بود اما در مورد انگیزه اجرای آن ابهاماتی وجود داشته است.

در ابتدا، نظر پلیس این بود که اعضای فرقه اوم شینریکیو که زه قریب الوقوع بودن روز نابودی جهان معتقد بودند، در نظر داشتند با این حملات، فرا رسیدن این روز را سرعت بخشند.

در جریان محاکمه متهمان این پرونده این نظر مطرح شد که پیروان این فرقه در نظر داشتند نظام حکومتی ژاپن را سرنگون کنند تا "شوکو آساهارا" رهبر فرقه بتواند در مقام امپراتور، جامعه را مطابق آموزه های دینی اداره کند.

همین انگیزه هم باعث شد تا حملات سارین بر مسیرهای مترو منتهی به محل استقرار دفاتر دولتی متمرکز شود.

پس از حملات سال ١٩٩٥، بیش از دویست نفر از اعضای این فرقه در ارتباط با این حملات بازداشت و محاکمه شدند و برای سیزده تن از آنان حکم اعدام صادر شد اما این احکام هنوز به اجرا در نیامده است.

ژاپن مجازات اعدام را لغو نکرده امااحکام اعدام لزوما به اجرا گذاشته نمی شود و در حال حاضر، محکومان حملات سارین در میان کسانی هستند که در انتظار اجرای حکم به سر می برند.



:: برچسب‌ها: اسکاتلند , د ,
:: بازدید از این مطلب : 429
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem

به گزارش ایرنا، 'حسن تاجیك' در مراسم مخصوص ارایه رونوشت استوارنامه اش به مقام اتریشی، با اشاره به مناسبات دوستانه دو كشور در طول سالیان گذشته، از كشور اتریش به عنوان كشوری صاحب تمدن، فرهنگ و هنر یاد كرد.

تاجیك همچنین با توجه به تحولات مهم و چالش های موجود در نظام بین الملل و بویژه در مناطق خاورمیانه، عراق، افغانستان و همچنین تحولات اروپا، بر ضرورت رایزنی های بیشتر بین دو كشور تاكید كرد.

'یوهانس كرله' قائم مقام وزارت امور خارجه اتریش نیز در این مراسم، ضمن احترام به فرهنگ چند هزار ساله ایران، به روابط دراز مدت دو كشور در بخش های مختلف اشاره كرد.

قائم مقام وزارت امور خارجه اتریش ضمن اظهار امیدواری برای موفقیت مذاكرات هسته ای جمهوری اسلامی ایران، بر ضرورت حل و فصل آن از طریق دیپلماتیك تاكید كرد.

1592

اروپام** 1344**1080



:: برچسب‌ها: باغ وحش ,
:: بازدید از این مطلب : 420
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem
نشان دیوان کیفری بین المللی

دیوان کیفری بین المللی در آستانه ده سالگی اش با انتقادهای زیادی رو به روست.

ده سال پس از آغاز به کار دیوان کیفری بین‌المللی دادستان جدید این نهاد در برابر وظایف دشواری قرار دارد. به رغم آن که ایجاد دیوان نقطه عطفی در جهانی‌شدن معیارها و مبانی حقوق‌بشری تلقی می‌شود، اما کارنامه یک دهه آغازین آن آماج برخی انتقادهاست.

دیوان بین‌المللی کیفری اسفندماه سال گذشته بالاخره اولین محاکمه خود علیه یکی از ناقضان حقوق بشر را به پایان برد و طی آن توماس لوبانگا دایلو، جنگ‌‌سالار کنگو را به اتهام به کارگیری و اعزام کودکان سرباز به درگیری‌هایی که ۶۰ هزار کشته بر جای گذاشت به ۱۰ سال حبس محکوم کرد.

اما پیش از صدور این حکم هم نام دیوان در سال‌های اخیر اغلب بر سر زبان‌ها افتاده و توجه برانگیخته است. حکم دیوان در باره لزوم تعقیب و دستگیری عمرالبشیر، زمامدار سودان، به دلیل جنایات در منطقه دارفور یا بحث بر سر لزوم تعقیب و محاکمه زمامداران لیبی و سوریه به دلیل جنایاتی که یکی دو سال اخیر در لیبی و سوریه اتفاق افتاده از جمله دلایل مطرح‌شدن نام دیوان و بحث بر سر اختیارات، صلاحیت‌ها و کارایی‌های آن بوده است.

این بحث‌ها اینک که دادگاه پا به ده سالگی خود گذاشته بیش از پیش در جریان است. به ویژه ترازنامه اولین دادستان دیوان که اینک پس از ۹ سال مقام خود را به فرد دیگری واگذار می‌کند نیز بخش عمده‌ای از این مباحث را تشکیل می‌دهد.

پیشنیه‌ای بر بستر جهانی‌شدن

سابقه نسبتاً دور و دراز تشکیل دیوان کیفری بین‌المللی (International Criminal Court، یا به اختصار ICC) به بررسی حقوقی جنایات دوران جنگ جهانی دوم برمی‌گردد. جنایات رژیم هیتلری و ارتش امپراطوری ژاپن در دوران جنگ جامعه جهانی را با این مشکل بی‌سابقه روبرو ساخت که با جنایاتی از این دست چگونه باید برخورد کرد که سدی در برابر تکرار آنها ایجاد شود. اگرچه دادگاه‌های بین‌المللی در نورنبرگ و توکیو از این انتقاد در امان نماندند که دادگاه پیروزمندان جنگ جهانی دوم هستند، ولی به هر صورت کارکرد آنها به نقطه عطفی در مناسبات و حقوق بین‌المللی و به آغازی برای فراملی‌کردن برخی روندهای جزایی بدل شد. این دادگاه‌ها برای اولین بار در تاریخ بشر، برای محاکمه جنایتکاران جنگ جهانی دوم معیارها و موازین ملی را به سود مبانی و توافقات حقوقی بین‌المللی کنار گذاشتند.

به موازات برگزاری دادگاه نورنبرگ در ۵ سال بعد از جنگ جهانی دوم، شماری از معاهده‌های بین‌المللی نیز مورد موافقت قرار گرفتند که در معنای عام خود به نوعی ناظر بر قید و بندهایی برای مجازات برای جنایات و حق‌کشی‌ها در سطح بین‌المللی بودند. تکمیل و توسعه کنوانسیون‌های ژنو و نیز تصویب معاهده علیه قوم‌کشی را می توان از جمله این تلاش‌ها به حساب آورد.

"اساسنامه این دیوان در ۱۵ ژوئن ۱۹۹۸ در رم به تأیید نمایندگان ۱۲۰ دولت رسید و در ۱ ژوئیه ۲۰۰۲ با تصویب آن در مجالس ۶۰ کشور موجودیت پیدا کرد."

هم در به ثمررسیدن این تلاش‌ها و هم در شکل‌گیری سایر پیمان‌ها و نهادهای بین‌المللی ناظر بر رعایت حقوق شهروندان و تعقیب جنایات و نقض حقوق بشر، سازمان ملل نقشی محوری داشته و دارد.

تشدید شکل‌گیری پیمان‌ها و به ویژه ایجاد دادگاه‌ها و دیوان‌های بین‌المللی، چه در باره این یا آن مورد معین (دادگاه‌های بین‌المللی جنایات جنگی در یوگسلاوی یا روندا یا سیرالئون) و چه به صورت عام و دائمی در دو سه دهه اخیر را باید از پیامدهای روند مربوط به جهانی‌شدن عرصه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی و حقوقی دانست. به ویژه با پایان جنگ سرد و خارج شدن جهان از تقسیم سیاسی و حقوقی و اقتصادی میان شرق و غرب روند یادشده شدت و گسترش بیشتری یافته است.

اساسنامه‌ای رو به تکمیل و بهبود

در حال حاضر شمار زیادی از دادگاه‌‌ها و دیوان‌های بین‌المللی وجود دارند که در عرصه‌های حقوقی متفاوتی، از تعقیب نقض حقوق بشر تا پیگیری تخلفات کلان اقتصادی فعالیت می‌کنند. برای بررسی و مجازات اقدامات معطوف به نقض حقوق بشر، قوم کشی و جنایات جنگی دیوان بین‌المللی کیفری مهم‌ترین نهاد به شمار ‌می‌رود که کارکرد آن در خدمت صلح، پاسداشت زندگی و حرمت‌ انسان‌ها و امنیت بیشتر در سطح بین‌المللی ارزیابی می‌شود. اساسنامه این دیوان در ۱۵ ژوئن ۱۹۹۸ در رم به تأیید نمایندگان ۱۲۰ دولت رسید و در ۱ ژوئیه ۲۰۰۲ با تصویب آن در مجالس ۶۰ کشور موجودیت پیدا کرد.

این دیوان اختیار رسیدگی به ۴ مورد از جنایت‌های سنگین را داراست: قوم‌کشی، جنایت علیه بشریت، جنایات جنگی و جنایت ناشی از تجاوزگری. البته در مورد جنایت علیه بشریت، هر کشور متهم می‌تواند با شرایطی نه چندان پیچیده رسیدگی به اتهام‌های علیه خود را به مدت ۷ سال به حال تعلیق درآورد که از نظر بسیاری از حقوقدانان معنایی جز محدود‌کردن اختیارات دیوان ندارد.

در مورد مفهوم تجاوز و تجاوزگری نیز در اساسنامه اولیه دیوان تعریفی ارائه نشد که بیش از همه از این نگرانی‌ ۵ عضو شورای امنیت نشات می‌گرفت که دخالت‌های نظامی آنها در گوشه و کنار دنیا تجاوزگری تلقی شود و کارشان به دیوان بیافتد. نهایتاً در سال ۲۰۱۰ در کنفرانس بازبینی این اساسنامه تعریفی مورد توافق گرفت که بر تعریف مندرج در قطعنامه سال ۱۹۷۴ مجمع عمومی سازمان ملل استوار و تا حدودی تفسیرپذیر و غیرتعهد‌آور است. دیوان از سال ۲۰۱۷ اجازه دارد که بنا به این تعریف، رسیدگی به پرونده‌های مربوط به جنایات ناشی از تجاوز را نیز در دستور کار قرار دهد.

عضویتی که نگرانی و تعهد می‌آورد

با این همه، اهمیت دیوان بین‌المللی کیفری به خصوص از آنجا ناشی می‌شود که تشکیل آن نه حاصل مصوبه‌ نهادی مانند شورای امنیت، بلکه پیامد توافق مستقیم میان کشورهای مختلف است. در واقع کشورهایی که عضو دیوان می‌شوند، داوطلبانه رضایت می‌دهند که مبانی و هنجارهای حقوقی دیوان، به عنوان یک نهاد مستقل بین‌المللی که تابعی از سازمان ملل نیست بر قوانین و مصوبات حقوقی ملی‌شان ارجحیت داشته باشد.

اوکامپو

کارشناسان سرشناسی همچون دیوید کای، مدیر اجرایی مدرسه بین‌المللی قوانین حقوق بشر و نیز شماری از رسانه‌های معتبر بین‌المللی به کارنامه اوکامپو انتقادهای جدی وارد می‌کنند

در حال حاضر ۱۲۱ کشور عضو قطعی دیوان بین‌المللی کیفری لاهه هستند که تونس تازه‌ترین عضو است. ۳۲ کشور دیگر هم اساسنامه دیوان را امضا کرده‌اند، اما هنوز در مجالس‌شان تصویب نشده است. ایران و روسیه و مصر از جمله این ۳۲ کشور هستند. ایران ۶ ماه پس از شروع به کار دیوان، یعنی در آذر سال ۱۳۸۱ به امضای اساسنامه دیوان مبادرت کرد اما هنوز هم اراده‌ای جدی برای تصویب آن در مجلس نشان نمی‌دهد. آمریکا و اسرائیل و سودان هم ابتدا با تصمیم دولت‌هایشان اساسنامه دیوان را امضا کردند، اما بعداً در اقدامی قانونی اما غیرمتعارف آن را پس گرفتند.

پیوستن رسمی هر کشور به دیوان در عمل به این معناست که آن کشور در صورت لزوم باید مقام‌های بلند‌پایه یا شهروندان عادی خود را که در جنایات جنگی و نقض فاحش حقوق بشر دخالت داشته‌اند تحویل دیوان دهند. البته طبق اساسنامه دیوان، صرفا جنایاتی می‌توانند در آن مورد بررسی و مجازات قرار گیرند که پس از سال ۲۰۰۲، یعنی پس از شروع به کار دیوان روی داده باشند.

هم‌اینک کشورهایی مانند آمریکا در تلاشند که از طریق قرارداد‌های دو جانبه با کشورهای مختلف، حوزه نفوذ و اختیارات دیوان علیه شهروندان و مقام‌های خود را محدود کنند. در واقع کشورهای طرف این گونه قراردادها اگر عضو دیوان باشند تعهد می‌کنند که شهروندان آمریکایی مورد تعقیب دیوان را اگر پا به خاک آنها گذاشتند تحویل این نهاد ندهند.

تطبیق قوانین داخلی با اساسنامه دیوان

علاوه بر اسرائیل و آمریکا و سودان، ۴۱ کشور دیگر نیز همچنان با پیوستن به دیوان بین‌المللی کیفری مخالفت می‌کنند که چین، عراق، هند، اندونزی، عربستان سعودی و ترکیه از جمله آنها هستند.

از میان ۱۲۱ کشور عضو دیوان بین‌المللی کیفری، ۵۶ کشور قوانین حقوقی خود را با مبانی حقوقی دیوان تطبیق داده‌اند و امکان تعقیب شهروندان خودی یا خارجی متهم به نقض سنگین حقوق بشر را افزایش داده‌اند. ۴۸ کشور نیز در این زمینه مشغول بحث و بررسی پارلمانی هستند.

دیوان بین‌المللی کیفری در ۴ مورد می‌تواند وارد عمل شود:

۱- زمانی که یکی از کشورهای عضو داوطلبانه پیگیری موردی از جنایت و نقض حقوق بشر در درون خود را به دادگاه محول کند.

۲- زمانی که یک کشور غیرعضو در یک مورد معین صلاحیت دادگاه را به رسمیت بشناسد و پرونده‌ای از جنایت جنگی یا نقض حقوق بشر را به آن احاله دهد.

۳- خود دیوان نیز می‌تواند راساً وارد عمل شود، به خصوص زمانی که افراد حقیقی یا نهادهای غیردولتی شکایتی را به آن تسلیم کنند، که البته پیشرفت کار در این زمینه کاملاً به همکاری کشور محل جنایت بستگی دارد.

۴- زمانی که شورای امنیت موردی را به دیوان ارجاع دهد، مانند پرونده عمرالبشیر در ماجرای دارفور یا پرونده معمر قذافی در حوادث سال گذشته لیبی. در چنین حالتی عضو یا غیرعضو بودن کشور مورد نظر شورای امنیت در دیوان کیفری، تعیین‌کننده نیست.

کاستی‌هایی دست‌وپاگیر

"اسرائیل و آمریکا و سودان به همراه ۴۱ کشور دیگر همچنان با پیوستن به دیوان بین‌المللی کیفری مخالفت می‌کنند که چین، عراق، هند، اندونزی، عربستان سعودی و ترکیه از جمله آنها هستند."

البته شورای امنیت این اختیار را دارد که از دادگاه بخواهد تعقیب و پیگیری یک پرونده را به مدت ۱۲ ماه به حال تعلیق درآورد و می‌تواند این تعلیق را به گونه‌ای نامحدود تکرار کند. از نظر برخی از منتقدان، این اختیار ویژه شورای امنیت می‌تواند به عنوان ابزاری صرفاً سیاسی و همچون شمشیر داموکلس برای فشار بر این یا آن کشور غیرعضو در دیوان به کار گرفته شود و عملا با نقض استقلال این نهاد آن را به ابزار رقابت‌ها و کشاکش‌های سیاسی بدل کند.

دیوان بین‌المللی کیفری فاقد امکانات مستقل برای تعقیب و پیگیری‌ و احیاناً دستگیری متهمان است و موفقیتش در این زمینه‌ها بیش از هر چیز به اراده و تمایل کشورهای عضو بستگی دارد، امری که در شماری از موارد با منافع و مصالح سیاسی این کشورها در تعارض می‌افتد و به دشواری پیش می‌رود. همین که عمر البشیر، همچنان زمامدار سودان است و بدون نگرانی از دستگیرشدن به بسیاری از کشورهای دنیا سفر می‌کند نشانه‌ای از واقعیت یادشده است.

علاوه بر این، دیوان همین الان هم به لحاظ پرسنلی و امکانات مالی و اداری خود در بررسی پرونده‌های ۲۲ نفری که مورد تعقیب یا در زندان هستند به مرزهای توان و ظرفیت خود رسیده است. ۱۸ قاضی و ۵۰۰ کارمند برای نهادی که مسئولیت بررسی جنایات در ۱۲۰کشور دنیا را به عهده دارد امکانات چندان رضایبخش و بسنده‌ای تلقی نمی‌شود.

کارنامه بحث‌انگیز دادستان

کارنامه ۱۰ساله دیوان بین‌المللی کیفری اغلب با این انتقاد نهادهای حقوق بشری روبروست که رویکردی گزینشی داشته، تمرکزش عمدتا بر کشورهای آفریقایی بوده و به مواردی همچون جنایات در نوار غزه، تبت، ازبکستان، عراق یا افغانستان توجه‌ای نشان نمی‌دهد. دو زمامداری (عمر البشیر و معمر قذافی) که این دادگاه حکم تعقیب آنها را صادر کرده و نیز زمامدار سابق ساحل عاج که خود و پرونده‌اش به این دادگاه تحویل داده شده‌اند نیز آفریقایی هستند. علاوه بر معادلات ناشی از توازن قوا در سطح بین‌المللی و مصالح و منافع سیاسی کشورهای عضو و غیرعضو، کارکرد لوئیس مورنو اوکامپو، دادستان کل آرژانتینی این دیوان نیز در ضعف یادشده عاملی قابل اعتنا تلقی می‌شود.

خانم فاتو بن‌سودا که از روز ۲۷ خرداد (۱۶ ژوئن) بر جای اوکامپو می‌نشیند این وظیفه را به عهده دارد که با مدیریت خود جای کمتری برای انتقادها باقی گذارد، دیکتاتورها و ناقضان حقوق بشر را نه تنها در آفریقا که در همه نقاط جهان از تعقیب و پیگیری در امان نگذارد و در مجموع کارنامه‌ای مثبت‌تر از دیوان ارائه کند.

کارشناسان سرشناسی همچون دیوید کای، مدیر اجرایی مدرسه بین‌المللی قوانین حقوق بشر و نیز شماری از رسانه‌های معتبر بین‌المللی به کارنامه اوکامپو انتقادهای جدی وارد می‌کنند که محدود ماندن فعالیت دیوان به آفریقا تنها یکی از آنهاست. خواست استعفای اوکامپو نیز گهگاه مطرح شده است. تصمیمات خودسرانه، رشوه‌پردازی به قاضی‌های دیوان، علاقه مفرط به حضور در رسانه‌ها و حتی شرکت در فیلم‌هالیوودی «دادستان» که او را به گونه‌ای تبلیغاتی در مقام یک مبشر و مجری عدالت در آفریقا به تصویر می‌کشد، روابط گرم با شماری از زمامداران یا موضع‌گیری‌های سیاسی به سود دولت‌ها، همچون ستایش از دولت کلمبیا در «ایجاد صلح و عدالت»، اختصاص وقت ناکافی برای مطالعه دقیق پرونده‌ها و ناآماده‌بودن به هنگام حضور در محاکمات از جمله اتهام‌های وارده به اوکامپو هستند.

ظاهرا همین رویکردها باعث شده که برخی از کارشناسان معتبر مسائل حقوقی همچون سرگ برامرتس که در ایجاد دیوان بین‌المللی کیفری نقشی محوری داشتند این نهاد را ترک کنند. دیده‌بان حقوق بشر (Human Right Watch) در این رابطه از نوعی بی‌رمق‌شدن (burn-out) دیوان و از دست‌دادن سرمایه‌های کارشناسی آن سخن می‌گوید. همه این مسائل سبب شده که بسیاری کارنامه ده ساله دیوان بین‌المللی کیفری را در مجموع متوسط ارزیابی کنند.

کار نه چندان آسان دادستان جدید

به این ترتیب خانم فاتو بن‌سودا (Fatou Bensouda) که از روز ۲۷ خرداد (۱۶ ژوئن) بر جای اوکامپو می‌نشیند این وظیفه را به عهده دارد که با مدیریت خود جای کمتری برای انتقادها باقی گذارد، دیکتاتورها و ناقضان حقوق بشر را نه تنها در آفریقا که در همه نقاط جهان از تعقیب و پیگیری در امان نگذارد و در مجموع کارنامه‌ای مثبت‌تر از دیوان ارائه کند.

آفریقایی بودن بن‌سودا شاید تا حدودی انتقادهای مربوط به محدودماندن کار دیوان به آفریقا را کم‌اثر کند. او زاده گامبیاست و دانش‌آموخته حقوق عمومی و حقوق دریاهاست. برای مدتی دادستان و وزیر دادگستری کشورش را به عهده داشته و از تدوین‌کنندگان اساسنامه جامعه اقتصادی کشورهای غرب آفریقاست.

بن‌سودا سال ۲۰۰۲ به دادگاه بین‌المللی بررسی جنایات رواندا پیوست و دو سال بعد وارد دیوان کیفری بین‌المللی شد. او هم در مقام حقوقی‌اش در گامبیا و هم در جریان محاکمات دادگاه بین‌المللی رواندا حساسیت قابل اعتنایی بر روی مسائل مربوط به حقوق زنان و تجاوز به آنها در جریان درگیری‌ها داشته است.

دادستان جدید دیوان بین‌المللی کیفری که تا کنون قائم‌مقامی اوکامپو را به عهده داشته کمتر اهل مصاحبه است و بر خلاف سلفش تمایل چندانی به حضور جنجالی و پررنگ در رسانه‌ها ندارد.

کارکرد احیاناً بهتر دادستان جدید دیوان بین‌المللی کیفری شاید برخی موانع بین‌المللی در روند کار دادگاه را هم کم‌اثر کند، ولی آنها را به کلی از بین نمی‌برد. از این رو کارنامه دیوان به عنوان مهمترین مرجع حقوقی برای مبارزه با نقض حقوق بشر در سطح بین‌المللی، همچنان از ایده‌آل‌های مدافعان حقوق بشر فاصله خواهد داشت. ولی این واقعیت که ۲۰ سال پیش اصولاً تشکیل چنین دادگاهی حدوداً ناممکن تلقی می‌شد و حالا بیش از ۵۰ کشور اساسنامه آن را به مبنای نظام حقوقی خود بدل کرده‌اند، جای این امیدواری را باقی می‌گذارد که دیوان به تدریج به رسالت واقعی‌اش نزدیک‌تر شود و معادلات و مصالح سیاسی قدرت‌های بزرگ و مقاومت مستبدان و ناقضان حقوق بشر مانع کمتری در برابر کار آن ایجاد کند.



:: برچسب‌ها: آبی , کانادا ,
:: بازدید از این مطلب : 456
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem

به گزارش ایرنا، تشییع كنندگان با سردادن شعارهای 'خونی كه در رگ ما است هدیه به رهبر ماست'، 'حسین حسین شعار ماست شهادت افتخار ماست'، 'الله اكبر خامنه ای رهبر'، 'این گل پرپر شده هدیه به رهبر شده' ، 'مرگ بر آمریكا'، 'مرگ بر اسرائیل'، 'مرگ بر ضد ولایت فقیه'، 'ابالفضل علمدار خامنه ای نگهدار'، 'این همه لشكر آمده به عشق رهبر آمده' و 'ما با ولایت زنده ایم تازنده ایم رزمنده ایم' بر ادامه راه شهدا در دفاع از حریم ولایت تاكید كردند.

این مراسم از میدان امام حسین (ع) اصفهان آغاز شد و تشییع كنندگان سینه زنان با گذر از مسیر خیابان چهار باغ ، میدان انقلاب، خیابان كمال اسماعیل و پل فردوسی در میدان فیض حضور یافتند.

مردم عزادار اصفهان، نماز این شهدا را به امامت آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان در میدان فیض این شهر برگزار كردند.

حضور گسترده مردم به گونه ای بود كه تا دقایقی ازدحام جمعیت مانع شروع نماز توسط امام جمعه اصفهان شد.

پس از برگزاری نماز و قرائت فاتحه شهدا به سمت گلستان شهدای اصفهان تشییع شدند.

مراسم تدفین شهید'محمد علاف چیان' در گلستان شهدای اصفهان برگزار شد.

پس از برگزاری نماز جماعت مغرب و عشا در جوار شش شهید گمنام تشییع شده، مراسم شبی با شهدا به همراه دعای كمیل برگزار شد.

قرار است روز شنبه همزمان با شهادت امام موسی كاظم (ع)پیكر سه شهید گمنام به شهرستان هرند، پیكر دو شهید به قمصر و یك شهید نیز در پایگاه شهید 'احمدی روشن' سایت انرژی هسته ای نطنز به خاك سپرده شود.

به گزارش ایرنا، شهدای تشییع شده از شهدای تفحص شده عملیات والفجر 8 هستند كه پیكر آنها پس از سالها تفحص در عراق پیدا و به ایران تحویل شده است.

پ/7134/1011/ 536



:: برچسب‌ها: ایالات متحده , هالووین ,
:: بازدید از این مطلب : 459
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1391 | نظرات ()