نوشته شده توسط : iyem

به گزارش ایرنا، لویچف روز سه شنبه در گفت و گو با ریانووستی افزود: در حالی كه تیم مذاكره كننده هسته ای ایران در این دور از مذاكرات سعی دارد پیشنهادهایی را ارایه كند كه جای بحث دارد، طرف های غربی 1+5 به گونه ای رفتار می كنند كه گویا قصد ندارند به توافقی در این دور از مذاكرات دست یابند.

وی اظهار داشت: البته كارشناسان امر از همان آغاز نشست مسكو نسبت به این رویكرد طرف های غربی هشدار داده بودند و نسبت به موفق نبودن روند مذاكرات در صورت ادامه این رویكرد از سوی غربی ها سخن گفته بودند.

وی اضافه كرد: متاسفانه هر یك از طرف های مذاكره در نشست مسكو بر طرح خواسته های خود تاكید دارند و غربی ها خواستار تولید میله های سوخت راكتور تحقیقاتی تهران در خارج از ایران هستند و بدیهی است كه تهران چنین درخواستی را نمی پذیرد.

نماینده دومای روسیه با اشاره به اینكه لحن گفت و گوی طرف های غربی گروه 1+5 در مذاكرات هسته ای دلسردكننده است، گفت: در شرایطی كه تلاش ها برای دستیابی به توافق در مذاكرات ایران و 1+5 از مدت ها پیش جریان دارد، اتحادیه اروپا تاكید كرده است كه از ابتدای جولای تحریم های یكجانبه نفتی علیه ایران اعمال می كند.

وی همچنین با اشاره به اظهارات مقام های آمریكایی مبنی بر پیشنهاد تحریم های اضافی علیه ایران تاكید كرد: بدیهی است ادامه سیاست تشدید تحریم از سوی طرف های غربی علیه جمهوری اسلامی، مساعی بین المللی برای حل پرونده هسته ای ایران از راه های دیپلماتیك و مذاكره را متزلزل می كند.

لویچف با بیان این كه برخی قدرتهای بین المللی از برجسته سازی خطر ایران به دنبال تامین منافع خود هستند، افزود: در طول تاریخ دیپلماسی جهانی اعمال تحریم ها علیه كشورها هرگز به بروز مصالحه و سازش میان طرف های درگیر منجر نشده است.

وی تشریح كرد: آمریكا در اصل به دنبال توافق با ایران نیست زیرا تحقق این امر را به منزله ضعف ساختار سیاسی و هژمونی خود تلقی می كند و اتحادیه اروپا نیز برای فرافكنی بحران اقتصادی و مالی خود برنامه هسته ای ایران را سپر خود قرار داده است.

وی در خصوص موضع روسیه در قبال برنامه هسته ای ایران اظهار داشت: مسكو از یك سو علاقه مند به دستیابی ایران به بمب هسته ای نیست و از سوی دیگر بر ضرورت در پیش گرفتن راهبرد گفت و گو و مذاكره با ایران برای حل مسایل مرتبط با برنامه هسته ای این كشور تاكید دارد.

عضو كمیته امور بین الملل دومای روسیه افزود: در چنین اوضاع و احوالی مسكو باید تمام هم خود را بر ادامه مذاكره با ایران به عنوان یكی از اعضای 1+5 بدون توجه به روحیه بدبینانه و منفی غربی ها در این مسیر بكوشد.

وی اضافه كرد: مذاكرات 1+5 و ایران مانند یك مجموعه تلویزیونی طولانی 10 ساله است، اما بدون شك طولانی بودن آن بهتر از شباهت اش به یك فیلم جنگی كوتاه است.

دور جدید نشست ایران و اعضای 1+5 از روز گذشته در مسكو جریان دارد و طرفین تاكنون دو دور مذاكره با همدیگر برگزار كرده اند.

اروپام/2240**518



:: برچسب‌ها: سان , ابرها ,
:: بازدید از این مطلب : 507
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا، چكناواریان قرار است شامگاه فردا - چهارشنبه - در برنامه رادیو هفت حضور یابد؛ پخش آثاری از این هنرمند حوزه موسیقی كشورمان از دیگر بخش‌های رادیو هفت در شب پایانی فصل بهار خواهد بود.

اجرای این قسمت از برنامه 'رادیو هفت' به عهده رشید كاكاوند است و پخش نماهنگ ' آشقته گیسو' با صدای 'سینا سرلك' از دیگر بخش‌های این برنامه است.

این برنامه گفت و گویی را با 'بیوك میرزایی' از فعالان حوزه رادیو و تلویزیون ترتیب داده است كه این گفت و گو از امشب به مدت پنج شب از رادیو هفت پخش می‌شود.

برنامه تلویزیونی 'رادیو هفت' به تهیه كنندگی منصور ضابطیان و محمد صوفی هر شب از شبكه آموزش سیما پخش می‌شود.

فراهنگ 2025



:: برچسب‌ها: عشق , لندن ,
:: بازدید از این مطلب : 487
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem

ظاهرا مردم آلمان هنوز هم باید تاوان افسانه هولوكاست را بپردازند. آنها نباید در این مورد حرف بزنند، در مورد آن تحقیق كنند و یا شبهاتی نسبت به آن ایجاد كنند. مردم آلمان تنها مجبورند كه از جیب خود تسلیحات و كمك های مالی را به حساب رژیم صهیونیستی واریز كنند تا هیچ موضوعی باعث رنجش و ناراحتی صهیونیست ها نشود.

**آلمان به هزینه خود به اسرائیل سلاح می دهد

------------------------------------------------------

روزنامه آلمانی زبان BASLER ZEITUNG در مطلبی تحت عنوان 'سلاح های آخر زمانی اسرائیل از آلمان' نوشت اسرائیل در حال خرید زیردریائی هائی از آلمان است كه بخشی از هزینه آن از سوی دولت برلین قرار است تامین شود.

سایت اینترنتی مجله معتبر اشپیگل چاپ آلمان گزارش كرده كه این زیر دریائی ها را می توان مجهز به موشك های اتمی كرد و دستگاه بسیار سری برای پرتاب اینگونه سلاح ها روی آنها نصب شده است.

ایهود باراك وزیر دفاع اسرائیل اخیرا تاكید كرده بود كه آلمانی ها باید افتخار كنند كه موجودیت اسرائیل را برای سالها تضمیمن نموده اند. این درحالیست كه دولت آلمان تاكنون این موضوع كه این زیردریائی ها به سیستم حمل و شلیك موشك های اتمی مجهز خواهند شد را تكذیب می كرد. البته معاون سابق وزارت دفاع آلمان و همچنین رئیس برنامه ریزی تسلیحاتی سابق این وزارتخانه تاكید می كردند كه همیشه براین باور بودند كه اسرائیلی ها هرگز تلاش نخواهند كرد كه این زیر دریائی ها را مجهز به سلاح اتمی كنند. این درحالیست كه اسناد وزارت امورخارجه آلمان مربوط به سال 1961 نشان می دهند كه دولت های وقت آلمان از آن زمان از این مقاصد دولت اسرائیل آگاه بوده اند.

ضمنا سایت 'یونایتد پرس اینترنشنال' نیز به نقل از منابع موثق كه از ذكر نام آنها خودداری نموده، تائید كرده است كه زیردریائی های جدیدی كه دولت آلمان به اسرائیل می دهد می توانند مجهز به سلاح اتمی شوند.

این سایت گزارش كرده كه این زیردریائی ها می توانند به موشك های كروز با كلاهك های اتمی مجهز شوند كه برد آنها 1500 كیلومتر است. این امر به اسرائیل این امكان را می دهد كه حمله دوم را انجام دهد. به همین خاطر نیز این زیردریائی ها را سلاح های آخر زمانی هم می نامند. این زیردریائی ها ازسوی شركت كشتی سازی 'هوالد ورك' آلمان كه زیرمجموعه شركت 'كروپ تیسون' آلمان هستند ساخته می شوند. آلمان تاكنون سه فروند از این زیردریائی ها را به اسرائیل تحویل داده و قرار است سه فروند دیگر را نیز تا سال 2017 تحویل آن دهد.

براساس گزارش نشریه 'جروزالم پست' چاپ تل آویو، یك هیات نظامی اسرائیل اخیرا از این شركت كه در حال ساخت این زیردریائی ها است در آلمان دیدن كرده است. این زیردریائی ها كه از نوع دلفین بوده جزء مجهزین نوع زیردریائی دیزلی – الكتریكی در جهان هستند. ضمنا بسیار دشوار می توان رد این زیر دریائی ها را گرفت.

گفته می شود كه رژیم صهیونیستی قصد دارد كه در كنار این شش زیردریائی، سه زیر دریائی دیگر نیز به دولت آلمان سفارش دهد. اسرائیل ظاهرا قرارداد خرید شش فروند زیردریائی مزبور را اخیرا امضا كرده است. دولت آلمان یك سوم هزینه ساخت این زیردریائی ها را بعهده گرفته است.

نشریه جروزالم پست گزارش كرده است كه دولت آلمان دو زیر دریائی از سه زیردریائی را كه تحویل اسرائیل داده به آن اهدا كرده است. ضمنا در زمینه زیردریائی سوم نیز در هزینه آن تا حدودی سهیم شده بود. دولت آلمان در ازای این امر امیدوار است كه دولت اسرائیل در سیاست شهرك سازی های خود در سرزمین های اشغالی فلسطین تعییراتی بوجود آورد. ولی تاكنون هیچ علامتی ازسوی دولت اسرائیل كه نشان بدهد در حال تغییر این سیاست خود است مشاهده نشده است.

**رژیم صهیونیستی بدون انجام شرایط آلمان، تسلحات دریافت می كند

------------------------------------------------------------------------------

دولت آلمان انتقادات به فروش زیردریائی ها به اسرائیل را رد كرد. به نوشته NEUE ZURCHER ZEITUNG 'استفان زایبرت' سخنگوی دولت آلمان روز گذشته در برلین تاكید كرد كه امنیت اسرائیل جزء اولویت های آلمان است. همین مسئولیت و اولویت نیز باعث فروش این زیردریائی ها به این كشور بوده است.

وی اضافه كرد كه قرارداد فروش این زیردریائی ها به اسرائیل در زمان گرهارد شرودر صدر اعظم سابق آلمان امضا شده است.

وی در خصوص این سئوال كه آیا این زیردریائی‌ها را می توان به سلاح اتمی نیز مجهز نمود تاكید كرد كه آلمان آنها را بدون سیستم تجهیز به سلاح اتمی تحویل اسرائیل می دهد و افزود كه اطلاعی از اینكه اسرائیل نیز بخواهد بعدا آنها را مجهز به سلاح اتمی كند ندارد.

پیش از آن اپوزیسیون در آلمان خواهان روشن شدن موضوع در زمینه فروش این زیردریائی ها به اسرائیل شده بود. 'رولف موتسنیچ' سخنگوی كمیسیون سیاست خارجی مجلس آلمان تاكید كرده بود كه دولت باید روشن نماید كه آیا درست است كه این زیردریائی ها به سیستم حمل سلاح اتمی مجهز می شوند یا خیر؟ البته تاكنون دولت آلمان فروش این زیردریائی ها به اسرائیل را تحت این عنوان توجیه می نمود كه آنها دارای ماهیت بازدارندگی متعارف هستند.

'گرگور گیزی' رئیس فراكسیون حزب چپ در مجلس شورای ملی آلمان خواهان توضیح كامل ازسوی دولت در باره فروش این زیر دریائی ها به اسرائیل و توقف ادامه فروش اینگونه سلاح ها به اسرائیل گردید.

'یورگن تریتین' رئیس فراكسیون حزب سبز در مجلس ملی آلمان تاكید نموده كه شگفت انگیز است كه دولت آلمان شرایط و مقررات خود را نیز رعایت نمی كند، زیرا دولت آلمان فروش این زیردریائی ها به اسرائیل را منوط به آن كرده بود كه دولت اسرائیل سیاست شهرك سازی خود در سرزمین های اشغالی فلسطین را تغییر دهد، ایجاد یك ساختار تصفیه آب در نوار غزه را امكان پذیر نماید و پول‌های مسدود شده فلسطینی ها را به آنها مسترد دارد. این درحالیست كه اسرائیل هیچیك از این شرایط را برآورده نكرده است. اسرائیل تنها قدرت اتمی در خاورمیانه است. مدتهاست كه مشخص شده بود كه اسرائیل زیردریائی های خریداری شده از آلمان را مجهز به سیستم حمل سلاح اتمی خواهد كرد.

اینك نشریه معتبر اشپیگل در جدیدترین شماره خود گزارش كرده كه اسرائیل می خواهد این زیردریائی های خریداری شده از آلمان را مجهز به سیستم حمل موشك های اتمی نماید.

'گونتر گراس' نویسنده مشهور آلمان و برنده جایزه ادبی نوبل نیز اخیرا در شعر خود به این موضوع اشاره كرده بود كه این امر بحث زیادی را در آلمان بوجود آورد.

**آلمان هر سلاحی را به رژیم اسرائیل تحویل می دهد

-------------------------------------------------------------

روزنامه آلمانی زبان Basler Zeitung نوشت: اسرائیل از آلمان هر سلاحی كه بخواهد بدست می آورد.

این روزنامه در خصوص فروش زیردریائی ها ازسوی آلمان به رژیم صهیونیستی با 'گیدو اشتاینبرگ' از بنیاد علوم سیاسی در برلین مصاحبه ای انجام داده كه بشرح زیر است:

س: آقای اشتانبرگ، اسرائیل زیردریائی هایی كه مجهز به بمب اتمی می توانند بشوند را برای چه می خواهد؟

ج: هدف اسرائیل از خرید این زیردریائی ها از آلمان آن است تا بازدارندگی هسته ای خود را متحرك سازد. یعنی اینك هر كشوری باید با حمله علیه اسرائیل روی این سلاح ها حساب كند حتی اگر حمله مستقیما به خاك اسرائیل صورت گیرد.

س: آیا آن همه اقلام نظامی موجود اسرائیل كافی نیست؟

ج: اسرائیل حتی امروز هواپیماهائی در اختیار دارد كه می توانند سلاح اتمی را حمل و به هدف مورد نظر شلیك نمایند ولی زیردریائی های مجهر به سیستم حمل و شلیك سلاح اتمی، استراتژی اتمی اسرائیل را انعطاف پذیرتر می نماید.

س: این قدرت بازدارندگی اسرائیل علیه چه كشوری است؟

ج: بطور كلی هدف این سلاح ها بازدارندگی ظرفیت نظامی ایران است. ایران امروز در منطقه تنها كشوری است كه می تواند تهدید نظامی برای اسرائیل باشد. البته برخی از كشورهای عربی در منطقه نیز می توانند اسرائیل را هدف قرار دهند ولی اسرائیل حتی بدون این زیردریائی ها نیز بر آنها برتری دارد.

س: آیا فروش زیردریائی ها از آلمان به اسرائیل اختلافات در این منطقه را تشدید نخواهد كرد؟

ج: خیر. سئوال سرنوشت ساز در سال 2012 آن است كه آیا اسرائیل در این سال با سلاح های متعارف خود به ایران حمله خواهد كرد یا نه. موضوع زیردریائی های اتمی زمانی مطرح خواهد بود كه ایران هم به قدرت اتمی تبدیل شود. البته این معامله اینك می تواند رژیم تهران را در زمینه قصد خود برای دستیابی به سلاح اتمی مصمم تر نماید.

س: فروش این زیردریائی ها به اسرائیل چه واكنش هائی را ازسوی همسایگان آن بوجود خواهد آورد؟

ج: بدون تردید با دید انتقادی به این معامله نگاه خواهد شد. ضمنا همسایگان اسرائیل یكباره به این نتیجه خواهند رسید كه آلمان بطور یكجانبه در كنار اسرائیل قرار گرفته است.

س: این خبر چگونه ازسوی عربستان سعودی بعنوان قدرت منطقه ای برداشت خواهد شد؟

ج: مسلما عربستان سعودی نیز دید انتقادی به این معامله خواهد داشت، زیرا شاهد خواهد بود كه اسرائیل در این زمینه نیز به برتری ویژه ای دست پیدا كرده است. ولی عربستان سعودی مدتهاست كه دیگر دشمن اسرائیل نیست و حتی در صورت حمله اسرائیل به ایران نیز آنرا تحمل خواهد كرد.

س: دولت اسرائیل نیز درخصوص افشای خبر فروش زیردریائی های مجهز به سیستم حمل سلاح اتمی توسط آلمان به این كشور از سوی نشریه اشپیگل نیز سهم داشته است. اسرائیلی ها بر خلاف همیشه بسیار باز درباره این امر صحبت می كنند. آیا محاسبه خاصی در پس این تاكتیك وجود دارد؟

ج: این موضوع می تواند قابل تصور باشد كه اسرائیل منافعی را در این امر می بیند كه موضوع این معامله فاش گردد. این جزء سیاست های اخیر اسرائیل است كه در اختلاف با ایران دیوار تهدیدها را محكم تر كند.

س: اطلاعات فاش شده درباره این زیردریائی ها تا چه حد مهم می توانند باشند؟

ج: موضوع انجام این معامله سالهاست كه برای همه روشن بوده و موضوع اتمی بودن آنها نیز بارها مطرح شده بود. برای من همیشه روشن بود كه اسرائیل این زیردریائی ها را مجهز به سلاح اتمی خواهد كرد.

س: یعنی شما از افشای این خبرها شگفت زده نشده اید؟

ج: به هیچوجه. حتی این موضوع در بین سیاستمداران در زمینه سیاست امنیتی در آلمان نیز جای سوال نداشت. مجهز نمودن این زیردریائی ها به سلاح اتمی برای سیاست بازدارندگی اسرائیل در برابر ایران آنقدر مهم بود كه مسلما حاضر به انصراف از آن نمی شد.

س: آیا شما خود شخصا انجام این معامله ازسوی دولت كشورتان را می توانید درك كنید؟

ج: خیر. من اگر مسئولیتی داشتم مسلما این زیردریائی ها را به اسرائیل نمی فروختم.

س: اسرائیل جزء چهار كشوری است كه تاكنون معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای را امضا نكرده است. ولی چرا آلمان به رغم این موضوع بازهم این زیر دریائی های اتمی را به آن فروخته است؟

ج: طبقه حاكم در آلمان مسئولیت ویژه ای را در قبال اسرائیل برای خود احساس می كند. این موضوع بیشتر به تاریخ معاصر آلمان ارتباط دارد. اسرائیل هر سلاحی كه نیاز داشته باشد ازسوی آلمان به آن داده می شود.

س: ولی اسرائیلی ها چنین زیردریائی هائی را از جاهای دیگر نیز می توانستند بدست آورند؟

ج: در این معامله چنین نبوده زیرا این زیردریائی ها از نظر فناوری دقیقا همان چیزی هستند كه اسرائیل خواهان آن بوده اند. البته اسرائیلی ها در زمینه تانك و یا هواپیماهای جنگی نیازی به آلمان ندارند.

س: آیا آلمان در اینجا در یك وضعیت سردرگم كننده قرار داشته یعنی از یك سو حمایت از یك كشور دوست و ازسوی دیگر، در برابر خطر رقابت تسلیحاتی در منطقه؟

ج: آلمان امروز نقش مهمی در زمینه ایجاد توازن قدرت در این منطقه دارد. البته این معامله اخیر با سیاست كلی آلمان در قبال خاورمیانه در تضاد است. ولی از یك سردرگمی در این زمینه نمی توان صحبت كرد، زیرا سیاست آلمان در قبال اسرائیل همیشه روشن بوده است. آلمان امروز تلاشش بیشتر این است كه پیامدهای رسانه ای این امر را تا حدودی تحت كنترل نگهدارد.

باجگیری رژیم صهیونیستی از آلمان به بهانه افسانه پوچ هولوكاست در بیش از نیم قرن گذشته با قدرت ادامه داشته و درحالیكه آلمان نیز در كنار سایر قدرت های غربی علیرغم صلح امیز بودن فعالیت هسته ای ایران بر سیاست خصمانه تاكید كرده است، رژیم جنگ طلب صهیونسیتی را به سلاح های هسته ای مجهز می كند.

پژوهش**9130**9123



:: برچسب‌ها: هالووین ,
:: بازدید از این مطلب : 444
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، 'سید محمد حسینی' روز سه شنبه در آیین معرفی شخصیت برتر صنعت غذای سال كشور افزود: به طور حتم انتخاب و معرفی شخصیت برگزیده صنعت غذا باعث افزایش تولید با كیفیت در كشور می شود.

وی اظهارداشت: به همین منظور از میان شخصیت های اثرگذار و مانگار صنعت غذای كشور ، چهره ای به عنوان یك پدیده توسط ستاد دبیرخانه صنعت غذای كشور انتخاب و معرفی شد.

دراین مراسم 'مرتضی سلطانی ' به عنوان شخصیت برتر صنایع غذایی در سال 90 انتخاب شد.

حسینی ادامه داد: در این راستا ازسال گذشته فرم هایی برای 150 نفر از فعالان عرصه صنایع غذایی كشور ارسال و پس از جمع آوری و امتیازبندی شخصیت صنعت غذای سال انتخاب شد.

حسینی تاكید كرد: به منظور معرفی برند و شخصیت صنعت غذای كشور به جهانیان، در تاریخ 25 مهرماه سال جاری از برخی صنایع برتر جهان دعوت شده است.

وی با بیان این كه انتخاب شخصیت سال 91 نیز از مهرماه سال جاری آغاز می شود، گفت: فرم هایی به صورت مكتوب برای صنایع غذایی موفق ارسال و پس از جمع بندی شخصیت برتر سال 91 نیر انتخاب خواهد شد.

**جزئیات برپایی دومین جشنواره رسانه های صنایع غذایی ایران

رییس هیات مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی كشور گفت: با برگزاری جشنواره رسانه های صنایع غذایی كشور در 16 مردادماه سال جاری از خبرگار، گزارشگر، عكاس، و طراح برتر این صنعت تقدیر می شود.

وی اظهارداشت: ستاد دومین دوره جشنواره رسانه های صنایع غذایی ایران با اعلام جزئیات برنامه سال جاری برای انتخاب و تقدیر تلاشگران عرصه رسانه های گروهی در بخش صنعت غذا كار خود را آغاز كرد.

حسینی با تاكید بر ضرورت گسترش حوزه انتخاب به شكل تخصصی و شفاف سازی ملاك های گزینش، مواردی به عنوان خط مشی و شیوه نامه اجرایی مشخص شد.

وی ادامه داد: همچنین در پی برگزاری جشنواره دوم مقرر شد در كنار خبرنگار نمونه از عكاس، طراح گزارشگر به عنوان دیگر فعالان عرصه رسانه تقدیر شود.

این مسئول تصریح كرد: همچنین روزنامه ها، نشریه های تخصصی، سایت های خبری و خبرگزاری ها نیز به طور مستقل در این بررسی قرار می گیرند.

حسینی اظهارداشت: انجمن علوم و صنایع غذایی ایران سال گذشته ابتكار تقدیر از خبرنگاران فعال در این بخش صنعت را با معرفی 17 خبرنگار برگزیده و فعال به انجام رساند و در روز خبرنگار (17 مردادماه) با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تجلیل شدند.

وی تاكید كرد: این ستاد در نخستین فراخوان خود از تمام تلاشگران عرصه خبر در حوزه صنعت غذا كه مایل به شركت در جشنواره دوم هستند دعوت می كند سه نسخه از آثار در زمینه های گزارش، خبر، مقاله، عكس و طرح خود را كه از تاریخ مردادماه سال 90 در نشریات عمومی و تخصصی به چاپ رسیده است را به ستاد جشنواره ارسال كنند.

به گفته وی، علاقمندان می توانند برای شركت در جشنواره دوم رسانه های صنایع غذایی ایران با شماره تلفن 22363734 تماس حاصل كنند.

** نقش موثر نیروی انسانی در افزایش تولید

شخصیت برتر صنعت غذای سال 90 نیزگفت: به منظور موفقیت در تولید، همكاری و هماهنگی بین نیروی انسانی و بخش مدیریتی یك واحد تولیدی الزامی است.

'مرتضی سلطانی' افزود: برای رسیدن به تولید با كیفیت و افزایش بهره وری در مرحله نخست روش های مدیریت نیروی انسانی و پس از آن سرمایه گذاری و مكانیزاسیون واحدهای تولیدی باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان این كه افزایش تولید راهی جزء نگاه انسان محورانه ندارد ، اظهارداشت: ارتباط ، همكاری، تفكر، همدلی و ماندگاری نیروی انسانی در كنار سرمایه گذاری و مكانیزاسیون باعث تعالی و پیشرفت واحدهای تولیدی كشور می شود. ازنظر این فعال بخش خصوصی ، نگاه خود محوربین در هیچ جای دنیا جوابگو نیست و در نهایت موجب از بین رفتن تولید می شود.

سلطانی تاكید كرد: موفقیت برندهای معروف دنیا به دلیل توجه به ادبیات تولید است كه نیروی انسانی خود را فقط كارمند نمی دانند بلكه آنان شریك خود می شناسند.

این مسئول تصریح كرد: به طور حتم اگر تغییری در نوع نگرش واحدهای تولیدی كشور ایجاد نشود ممكن است با ادامه مسیر غلط تولید كشور به خطر بیفتد.

سلطانی با تاكید بر این كه تحریم ها دلیلی بر عدم تولید نیست ، افزود: با اجرای قانون هدفمندی یارانه ها و قطع منابع ملی كاذب، برخی واحدهای تولیدی با ظرفیت پایین تولید به تعطیلی كشیده شدند كه همین امر باعث پیشرفت واحدهای تولیدی قوی تر شد.

وی اضافه كرد: ورود بدون مرز تولید در بازار مصرف خود موجب اشتغالزایی می شود كه افزایش بهره وری و رقابت در بازارهای داخل و خارجی را به همراه خواهد داشت.

اقتصام**9186**1601



:: برچسب‌ها: پاریس , آب ,
:: بازدید از این مطلب : 510
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem

'علی اكبر صفایی' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: این قراردادها در زمینه ساخت مخازن نگهداری، صادرات، ترانزیت، بانكرینگ، ساخت مركز شستشو و تعمیر كانتینر و ساخت كارخانه تصفیه شكر خام امضاء شده است.

وی گفت: در كمتر از یك ماه گذشته نیز 309 میلیارد ریال در منطقه ویژه اقتصادی مجتمع بندری شهید رجایی بندرعباس سرمایه گذاری شده است.

مدیركل اداره بنادر و دریانوردی هرمزگان ادامه داد: امسال با بهره برداری از مرحله دوم طرح توسعه بندرشهید رجایی و افزایش دو برابری ظرفیت عملیاتی این بندر ظرفیتهای لازم برای ایجاد صنایع جدید در پس كرانه های منطقه ویژه اقتصادی آن ایجاد می شود.

وی گفت: توسعه زیرساختهای سرمایه گذاری، ایجاد تجهیزات و تدوین قوانین تعرفه ای و تقاضای سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی از عوامل افزایش سرمایه گذاری در این منطقه است.

مجتمع بندری شهید رجایی بندرعباس كه بیش از 70 درصد صادرات و واردات كشور از آن انجام می شود بزرگترین مجتمع تخلیه و بارگیری كانتینری كشور است.

90 درصد عملیات تخلیه و بارگیری كانتینری كشور در مجتمع بندری شهید رجایی انجام می شود.ك/3

7198/668



:: برچسب‌ها: بچه ها , باند ,
:: بازدید از این مطلب : 550
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem

'دیه گو ملو' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پیش از این در تیم آكادمكیا شاگرد كاستا بودم و او از من شناخت داشت به همین دلیل وقتی پیشنهاد نفت آبادان رسید جوابم مثبت بود.

وی اظهار داشت: كاستا در پرتغال مربی بزرگی است و با شناختی كه از وی داشتم تصمیم گرفتم به نفت آبادان بیایم.

این بازیكن برزیلی گفت: شناختم از تیم صنعت نفت محدود است اما با حضور در این تیم دوست داشتم تجربه جدیدی را در زندگی فوتبالی ام داشته باشم.

ملو اضافه كرد: بعد از چهار سال بازی در لیگ برتر پرتغال احساس كردم نیاز به تغییر و پیشرفت دیگری دارم و به همین دلیل پیشنهاد نفت آبادان را قبول كردم.

وی ادامه داد: بعد از آمدن به آبادان متوجه شدم مردم این شهر عاشق تیم نفت هستند و با پرچم های برزیل به ورزشگاه می روند.

بازیكن نفت آبادان گفت: امیدوارم برای تیم صنعت نفت بازیكن مثمر ثمری باشم و بتوانم بازی های خوبی برای این تیم انجام دهم.

ملو اظهار داشت: از روز پنجشنبه هفته جاری در تمرینات تیم صنعت نفت حضور خواهم یافت.

دیگو ملو فصل گذشته در تیم آكادمیای پرتغال حضور داشت و همراه این تیم مقام قهرمانی جام حذفی پرتغال را بدست آورد.ك/3 //642 /7104



:: برچسب‌ها: خورشید , سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 503
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem

گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان مذكور در روز سه شنبه حاكی است: بر اساس نقشه های مذكور از بعدازظهر امروز تا چهارشنبه در سواحل شمالی، دامنه های جنوبی البرز، دامنه های مركزی زاگرس، نواحی مركزی، شرق و ارتفاعات جنوب شرق كشور و با شدت بیشتری در شمال شرق رگبار، رعد و برق و وزش باد پیش بینی شده است.

روز پنجشنبه هفته جاری نیز نوار شمالی كشور رگبار پراكنده خواهند داشت.

همچنین، طی دوره این گزارش در برخی مناطق غرب، جنوب غرب و جنوب كشور پدیده باد و گرد و خاك مورد انتظار است.

روزهای سه شنبه و چهارشنبه برخی مناطق شمال شرق، شرق و جنوب شرق نیز باد و گرد و خاك خواهند داشت.

برای روز سه شنبه هوای تهران نیمه ابری در بعضی ساعات افزایش ابر گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد مورد انتظار است.

بیشینه هوای تهران برای امروز 31 درجه بالای صفر در حالی كه كمینه آن 22 درجه بالای صفر پیش بینی شده است.

از سوی دیگر روز چهارشنبه نیز هوای پایتخت نیمه ابری در بعضی ساعات رگبار و رعد و برق و وزش باد مورد انتظار است كه در اوایل شب با كاهش ابر مواجه خواهد شد.

اختلاف دما بیشینه و كمینه دما در تهران برای روز چهارشنبه به 9 درجه بالای صفر می رسد كه بیشینه در این روز 30 درجه بالای صفر مورد انتظار است.

اقتصام ** 1559/1594



:: برچسب‌ها: اتومبیل ,
:: بازدید از این مطلب : 457
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem

به گزارش ایرنا ، منابع خبری پاكستان روز سه شنبه اعلام كردند: 'اشفاق پرویز كیانی' با حضور در منطقه قبیله ای وزیرستان جنوبی و دیدار با بزرگان قبایل و دانش آموزان نظامی كه به تازگی وارد دانشكده جدید افسری در این منطقه شده اند، از مناطق تحت تاثیر شبه نظامیان بازدید كرد.

وی خطاب به ساكنین منطقه وزیرستان جنوبی گفت: ارتش پاكستان درحال حاضر برای ایجاد رفاه و صلح و همچنین بازسازی مناطق تحت تاثیر از اقدامات تروریستی شبه نظامیان، با ھدف توسعه و ارائه تسھیلات برای مردم این منطقه اقدام خواھد كرد.

وی تصریح كرد: پاكسازی این منطقه از وجود شبه نظامیان ازسوی ارتش، ھرگز به معنای مبارزه و رویارویی با مردم نیست.

ارتش پاكستان عملیات نظامی خود علیه شبه نظامیان در منطقه قبیله ای وزیرستان جنوبی را از سال 2009 آغاز كرده است، با این حال گروھھای ستیزه جو و شبه نظامیان با گریختن به مناطق كوھستانی به ویژه پنھان شدن در منطقه قبیله ای وزیرستان شمالی محلی كه ھنوز به عنوان دژ مستحكم شبه نظامیان طالبان شناخته می شود، به اقدامات خود علیه دولت ادامه می دھند.

فرمانده ارتش پاكستان با اشاره به اینكه ارتش این كشور خواستار ادامه عملیات نظامی در داخل كشورش نیست، خاطر نشان كرد: با این حال تمامی این اقدامات برای بھبود وضعیت و از بین بردن ھرگونه احتمال وقوع مجدد حوادث و اقدامات تروریستی از سوی شبه نظامیان در وزیرستان جنوبی انجام می شود.

وی تاكید كرد: نیروھای امنیتی ارتش پاكستان تا زمان پاسخگویی كامل به درخواست ھای ساكنان وزیرستان جنوبی و اتمام پروژه ھای توسعه، در این منطقه باقی خواھند ماند.

اشفاق پرویز كیانی تصریح كرد: برنامه ھای راھبردی انجام شده در خصوص ساخت شبكه ھای جاده ای در منطقه با ھدف ایجاد شبكه ترانزیت برای تجارت با كشور ھمسایه افغانستان انجام می شود.

وی اضافه كرد: ساخت شبكه ھای جاده ای در مناطق قبایلی مسافت بین پاكستان و افغانستان را تا 350 كیلومتر كاھش می دھد.

فرمانده ارتش پاكستان افزود: طرح ھای تامین آب، ساخت سدھا و تامین انرژی سرنوشت مناطق قبایلی را تغییر خواھد داد.

وی ھمچنین از ساخت مجتمع ھای ورزشی در وزیرستان جنوبی با ھدف ترویج فعالیت ھای ورزشی برای از بین بردن افكار ستیزه جویی خبر داد.

در ھمین حال سفارت آمریكا در پاكستان با انتشار بیانیه ای عنوان كرد: آمریكا بودجه مالی لازم برای ساخت جاده 105 كیلومتری منطقه قبیله ای وزیرستان جنوبی را تامین می كند.

در این بیانیه آمده است كه 260 میلیون دلار از سوی سازمان كمك ھای بین المللی آمریكا موسوم به (USAID) برای ساخت جاده ھا و دیگر پروژه ھای زیربنایی كلیدی در مناطق قبایلی پاكستان اختصاص یافته است.

آساق ** 1095**1565



:: برچسب‌ها: عکاسی ,
:: بازدید از این مطلب : 434
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem

جمهوری اسلامی ایران و نمایندگان كشورهای عضو گروه1+5 (انگلیس، فرانسه، آمریكا، روسیه و چین به همراه آلمان) در حالی بیست و نهم و سی ام خردادماه برای ادامه مذاكرات خود به مسكو رفته اند كه با توجه به میزبانی كرملین در این نشست و همچنین تغییرات ناشی از انتخابات ریاست جمهوری اخیر این كشور، پیش بینی های ضد و نقیضی درباره نتایج احتمالی مطرح شده است.

سال گذشته تقریبا همین روزها بود كه 'سرگئی لاوروف' وزیر امورخارجه روسیه، پس از سفر به آمریكا مقابل خبرنگاران ایستاد و از طرح گام به گام سخن گفت.

در آن زمان آمریكا روی خوشی به این طرح نشان نداد، اما با گذشت زمان، خواست های متقابل جمهوری اسلامی ایران و گروه 1+5 در موضوع هسته ای، انجام اقدام هایی هموزن از هر دو سو را دیكته كرد.

در چنین زمانی، آنچه مسیر گفت و گوها را از بن بست بیرون می آورد ایجاد توازن در انتظارات مطرح شده دو طرف از یكدیگر بود. این امر نیز خود را در قالب همان طرح گام به گام كه بر سر زبان ها افتاده بود، فرو برد و در عمل، پیشنهاد رو به موت روس ها، نفسی دوباره كشید.

بر اساس همین دیدگاه و با توجه به مواضع مطرح شده از سوی هفت كشور، قرار شد پس از 15 ماه همه طرف ها بار دیگر دور یك میز بنشینند و به بیان دیدگاه های خود بپردازند.

البته این بار، زمینه لازم برای طرح انتظارات متقابل در ازای پذیرش هر گونه شرایط مطرح شده فراهم بود.

به عبارت دیگر، كشورهای1+5 می دانستند اگر از ایران هر گونه تغییر در برنامه های هسته ای را بخواهند در مقابل باید مشوق هایی هموزن و درخور توجه نیز پیشنهاد دهند.

به هر حال، طرف های مذاكره بیست و ششم فروردین ماه در استانبول گرد هم آمدند و با توجه به اینكه از طرف گروه مذكور به طور ضمنی فعالیت غنی سازی اورانیوم ایران به رسمیت شناخته شده بود، تهران نیز از ادامه گفت و گوها در بغداد استقبال كرد.

البته پیشنهاد برگزاری دور نخست مذاكرات در استانبول و دور بعدی در بغداد از سوی جمهوری اسلامی ایران مطرح شده بود كه مورد موافقت طرف مقابل نیز قرار گرفت.

یك روز پیش از آغاز مذاكرات وزیر امورخارجه روسیه با اشاره به ابتكارهای تهران در نشست استانبول 2 به خبرنگاران گفت: ما و آمریكا هم پیشنهاد مشخصی داریم كه چگونه باید در شرایط متقابل گام به گام حركت كنیم.

وی اضافه كرد: در طرح گام به گام، اقدام در برابر اقدام پیش بینی شده است؛ به این صورت كه ایران یك گام برمی دارد و 1+5 گامی برای رفع نگرانی تهران برمی دارد.

پیش از این نیز هشتم فروردین ماه گفته های 'باراك اوباما' رییس جمهوری آمریكا پس از دیدار با رییس جمهوری پیشین روسیه در سئول، با اظهارات 'السكاندر لوكاشویچ' سخنگوی وزارت امورخارجه روسیه همراه شد كه گفته های اوباما را دلیلی عنوان كرد كه 'روسیه از موضع خود در قبال برنامه هسته ای جمهوری اسلامی كوتاه نمی آید'.

رییس جمهوری آمریكا یك روز پیش از آن در یك مصاحبه خبری گفته بود: دو كشور روسیه و آمریكا از ادامه مذاكرات اتمی با ایران توسط گروه 1+5 استقبال می كنند و معتقدند گفت و گوها به ایران این امكان را می دهد تا به برنامه های صلح آمیز اتمی خود ادامه داده و اعتماد سازی كند.

لوكاشویچ یادآور شد: ادامه مذاكرات میان ایران و گروه1+5 تنها راه منطقی برطرف كردن ابهام ها و اختلاف های موجود بر سر پرونده هسته ای جمهوری اسلامی است.

پس از آنكه وزیر امورخارجه روسیه بار دیگر تاكید كرد 'مسكو خواستار حل و فصل مساله هسته ای ایران از طریق گفت و گو و مذاكره است'، هجدهم فروردین ماه نیز رییس كمیسیون امور بین المللی دومای روسیه گفت: روسیه به حل و فصل مساله ایران از طریق مذاكره امیدوار است.

وی تاكید كرد: روسیه با سناریوی بكارگیری نیروی نظامی برای حل مساله ایران بشدت مخالف است و آن را از مجموع گزینه ها برای حل این مساله رد می كند.

'ولادیمیر پوتین' رییس جمهوری روسیه كه بتازگی برای سومین بار سكان رهبری روسیه را به دست گرفته است، در نخستین روز فعالیت خود در كرملین طی فرمانی با عنوان 'تدابیری برای اجرای سیاست خارجی روسیه' خطاب به وزارت امور خارجه این كشور با تاكید بر لزوم حل و فصل موضوع برنامه هسته ای ایران از راه های سیاسی، این وزارتخانه را موظف به حداكثر تلاش در این زمینه كرد.

در دستور پوتین آمده است: باید تلاش كرد وضع پیرامون برنامه های هسته ای ایران صرفا از راه های سیاسی و دیپلماتیك حل و فصل شود.

رییس جمهوری روسیه در این فرمان همچنین بر لزوم حل و فصل اختلافات درباره موضوع فعالیت های هسته ای ایران از طریق برقراری گفت و گوها بر اساس اصول گام به گام و اقدام متقابل تاكید كرد.

** رویكرد متفاوت در نشست بغداد

----------------------------------------

در حالی كه قرار بود گفت و گوها در نشست استانبول 2 حول یافتن محورهایی برای همكاری های مشترك باشد، ایران موافقت كرد در نشست بغداد، موضوع هسته ای نیز كنار مسائل غیرهسته ای و منطقه ای طرح شود.

بر همین اساس، سوم خردادماه طرف های مذاكره راهی پایتخت عراق شدند.

در این دور، طرف غربی با طرح مواردی مانند لزوم توقف غنی سازی 20 درصد اورانیوم، انتقال اورانیوم غنی سازی شده به خارج از كشور و تخریب تاسیسات هسته ای فردو، پا به این دوره مذاكرات گذاشت و در مقابل نیز هیچ برگ قابل توجهی را رو نكرد.

این، در حالی است كه ایران بر اساس معاهده منع گسترش سلاح هسته ای (ان. پی. تی)، نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی را بر فعالیت های هسته ای خود پذیرفته است و هیچ محدودیتی برای غنی سازی تا سطح مورد نیاز (تا هر درصد و به هر میزان) ندارد.

غنی سازی 20 درصد اورانیوم نیز برای تامین سوخت مورد نیاز راكتور تحقیقاتی تهران كه رادیوداروهای مورد نیاز بیش از 850 بیمار را می سازد، پس از آن صورت گرفت كه آژانس بین المللی انرژی اتمی برخلاف اساسنامه خود از فروش مقدار مورد نیاز به ایران خودداری كرد و غرب نیز پس از ارایه پیشنهاد تبادل با اورانیوم 5/3 درصد و همراهی تهران با این خواست، در این مسیر كارشكنی كرد.

به هر حال، طرف غربی در حالی پا به بغداد گذاشت كه بار دیگر تهران را به داشتن فعالیت های مخفیانه با ابعاد نظامی در برنامه هسته ای متهم كرد.

استناد آنان نیز به گزارش های آژانس بین المللی انرژی اتمی بود كه حتی پس از سفر یكم خردادماه مدیركل آن به تهران، با وجود اعلام این موضوع كه شواهدی بر نظامی بودن برنامه اتمی ایران به دست نیامده است، اما موارد غیرمستندی را نیز برای دستاویزقرار دادن غرب فراهم ساخت.

در این گزارش ها با استناد به برخی اطلاعات مخدوش و بی اساس درباره فعالیت های هسته ای جمهوری اسلامی ایران جمع آوری شده و حتی منابع ارایه كننده آن نیز چندان روشن نیست. آژانس نیز تاكنون از ارایه اصل این اسناد به تهران برای بررسی میزان سندیت و پاسخگویی به آنها خودداری كرده است اما در مقابل، هر بار از آنها در گزارش های خود استفاده می كند تا بگوید گرچه هیچ مدركی مبنی بر انحراف برنامه های هسته ای تهران از مسیر صلح آمیز پیدا نكرده است اما نمی تواند این موضوع را تضمین كند!

در این دوره نیز روسیه همچنان بر ادامه راهبرد مذاكره تاكید كرد.

سوم خردادماه 'میخاییل بوگدانف' نماینده رییس جمهوری روسیه در امور خاورمیانه و معاون وزیر امور خارجه این كشور، به مجله روسی 'ویپ پریمر' گفت: وجود ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته ای ایران حدسیاتی بیش نیست كه نیاز به بررسی دقیق دارد، اما این حدسیات اجازه طرح اتهامات به ایران بویژه اجرای عملیات پیشگیرانه نظامی را كه غالبا در غرب و اسراییل از امكان انجام آن سخن می گویند، نمی دهد.

نماینده رییس جمهوری روسیه در امور خاورمیانه خاطرنشان كرد: اطمینان داریم مسایل هسته ای ایران راهكار نظامی ندارد و بسیاری از شركای خارجی ما هم این واقعیت را می پذیرند.

بوگدانف افزود: ما بطور مستمر سیاست ادامه مذاكرات با ایران بر اساس اصول احترام متقابل و راهكار گام به گام و تدریجی را دنبال می كنیم.

وزیر امور خارجه روسیه نیز همین روز با اشاره به دیدگاه منفی كشور خود به تحریم یكجانبه ایران از سوی ایالات متحده افزود: این اقدام ها با هدف جلوگیری از انتشار سلاح كشتار جمعی به عمل نمی آید بلكه با ایجاد محدودیت برای اقتصاد ایران صورت می گیرد.

دوم خردادماه نیز روزنامه رسمی 'راسیسكایا گازتا' ارگان دولت روسیه، این اظهار نظره 'سرگئی ریابكوف' معاون وزیر امورخارجه روسیه را منتشر ساخت: در نشست گروه جی - هشت در كمپ دیوید آمریكا سند جدی به دست آمد و گروه 1+5 درباره ارایه پیشنهادهای جدید به ایران برای توقف تولید اورانیوم تا سطح 20 درصد به توافق رسید.

راسیسكایا گازتا افزود: جامعه جهانی هم در ازای این اقدام باید تحریم ها علیه ایران را به حالت تعلیق درآورد.

به هر روی، نشست بغداد با تعیین زمان و مكان دور بعدی مذاكرات به پایان رسید. قرار شد طرف های نشست، بیست و نهم و سی ام خردادماه به مسكو بروند و درباره موضوع های مطرح شده در نشست بغداد به بررسی جوانب و ابعاد آن پرداخته و نظر خود را اعلام كنند.

** نشست سی و ششم در مسكو

----------------------------------------

مذاكرات تهران با قدرت های غربی كه از حدود یك دهه پیش آغاز شده ، در مسكو به نشست سی و ششم خود رسیده است.

روسیه گرچه پیشتر اعلام كر�Fه بود انتظار ندارد در نشست مسكو تمامی مسائل و اختلافات مربوط به برنامه هسته ای ایران حل و فصل شود، ولی این دور از نشست را گامی به پیش در راستای حل و فصل مسائل مرتبط می داند.

بنا بر اعلام مقام های ارشد روس، مسكو انتظار دارد در این دور از نشست نیز اصل گام به گام و اقدام متقابل از سوی طرفین رعایت شود.

بیست و چهارم خردادماه، لاوروف عازم تهران شد تا هم درباره نشست 1+5 با تهران گفت و گو كند و نظر ایران را هم برای اجلاس بین المللی خود درباره سوریه جویا شود.

لاوروف در دیدار با دبیر شورای عالی امنیت ملی پیشنهاد داد ادامه گفت و گوها میان دو كشور حول مسائل منطقه ای، بین المللی و هسته ای در مسكو ادامه یابد.

وی همچنین در نشست خبری با وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: به اعتقاد من طرف ایرانی علاقه مند به یافتن راه هایی برای حل و فصل مساله هسته ای است.

وی بار دیگر از اعمال تحریم های یكجانبه علیه ایران از سوی كشورهای دیگر انتقاد كرد.

روسیه و برنامه صلح آمیز هسته ای ایران

------------------------------------------------

پای روسیه به فعالیت های هسته ای جمهوری اسلامی ایران از سال 1368 باز شد كه بر اساس پروتكل شانزدهم اسفندماه همین سال، قرار شد مسكو در ازای دریافت سه میلیارد مترمكعب گاز طبیعی، اقدام به احداث دو راكتور 440 مگاواتی و تكمیل دو راكتور آبی تحت فشار نیمه كاره مانده توسط آلمانی ها كند.

با این حال، این كشور به عنوان عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد، عضو شورای حكام و همچنین آژانس بین المللی انرژی اتمی و نیز امضاكننده معاهده منع گسترش سلاح هسته ای (ان. پی. تی) خواه و ناخواه در جریان برنامه های هسته ای جمهوری اسلامی ایران قرار می گرفت.

این امر با قصد ایران برای راه اندازی نیروگاه هسته ای بوشهر و مشاركت دادن روسیه در این زمینه، ابعادی اقتصادی و علمی- فناورانه نیز یافت.

البته طی سال های اخیر، روسیه در كنار چین سعی كرد نقش متعادل تری را در مقابل زیاده خواهی های كشورهای غربی در گروه 1+5 در پیش گیرد.

این امر حتی تا آنجا پیش رفت كه مقام های كرملین بارها زبان به انتقاد از سیاست های غرب در قبال برنامه هسته ای ایران باز كردند و این برنامه را با مقاصد صرفا صلح آمیز خواندند.

برای نمونه، هجدهم فروردین ماه 'الكساندر سادوونیكف' سفیر شوروی سابق در تهران و فرستاده ویژه مسكو در برنامه هسته ای ایران، گفت: نمی دانیم كه غرب در مذاكره با ایران بر سر پرنده هسته ای این كشور تا چه حد صادق است.

وی با اعلام اینكه 'روسیه تصمیم دارد تمامی راه هارا برای حل مسالمت آمیز پرونده هسته ای ایران در پیش گیرد'، ابراز امیدواری كرد مذاكرات آتی ایران با گروه 1+5 (استانبول 2) راه را برای حل و فصل این سوء تفاهم هموار كند.

روزنامه روسی 'كامرسانت' در مقاله هجدهم فروردین ماه خاطرنشان كرد: در این مرحله میان روسیه و آمریكا اختلاف جدید پدید آمده است و در حالی كه واشنگتن انتظار 'جهش' را از این دیدار دارد، مسكو دعوت می كند كه باید انتظار معقولی از آن داشته باشند.

این روزنامه با اشاره به گفته های وزیر امورخارجه آمریكا مبنی بر اینكه 'واشنگتن از تهران انتظار دارد مذاكره را فقط صرفا به دلیل مذاكره انجام ندهد'، افزود: اما مسكو از شركای خود در گروه 1+5 دعوت می كند در این زمینه عجله نكنند.

این روزنامه در ادامه به اظهارات 'سرگئی ریابكوف' معاون وزیر امورخارجه روسیه، استناد كرد كه گفته بود' نباید در این مذاكرات دشوارترین مسائل مطرح شود'.

روزنامه روسی به نقل از ریابكوف نوشت: برای كمك به اعتمادسازی میان دو طرف باید مذاكرات را از مسائل ساده تر آغاز كرد.

در همین جا یكی از مهمترین اختلاف های روسیه و دیگر كشورها در موضوع هسته ای جمهوری اسلامی ایران روشن می شود.

مسكو بر فرایندمحوری در این مذاكرات تاكید دارد حال آنكه غرب بویژه آمریكا می كوشد با اعمال فشارهای بی حد و حصر كه خود آنها را 'گزنده' می خواند، در كمترین زمان ممكن، بیشترین نتیجه دلخواه را بگیرد.

از سوی دیگر، روسیه گرچه خود را با پنج دوره قطعنامه های تحریمی علیه ایران همراه كرده است، اما بارها از اعمال تحریم های یكجانبه علیه تهران انتقاد كرده است.

به عقیده مسكو، دامنه این تحریم ها گرچه در ظاهر از سوی یك كشور و به صورت داخلی تصویب شده است، اما دامن سایر كشورها را نیز می گیرد و روابط تجاری و اقتصادی طرف های معامله با تهران را با آمریكا یا اتحادیه اروپا محدود می كند.

درواقع اقدام اخیر آمریكا برای مستثنی كردن 18 كشور عمدتا خریدار نفت ایران از تحریم نفتی ایران ، نوعی عقب نشینی از این اقدام بود چرا كه این بحران براستی گریبان تحریم كنندگان را گرفته بود.

به هر روی واشنگتن نشان داده كه اقدامات رقیب دیرینه خود،مسكو را به دقت درباره موضوع هسته ای ایران پیگیری می كند.

به اعتقاد كارشناسان سیاسی، مذاكرات مسكو گرچه راهی برای بالا بردن جایگاه سیاسی این كشور در منطقه و سطح بین الملل است اما درعین حال نشان دهنده، میزان تعامل كشورهای غربی به ویژه آمریكا با مسكو در این حوزه است.

به هر روی مسیر حركت مسكو در برنامه هسته ای ایران به گونه ای بوده كه دو گرایش كلی در آن قبال تمایز است.

در رویكرد نخست مسكو، گاه خود را به مواضع ایران نزدیك می كند و در گرایشی دیگر، گاه نیز همسویی كامل با دیدگاهها و اقدام های غرب- كه مسكو از آنها به عنوان شركای خود یاد می كند - علیه تهران داشته است.

در دو روز گذشته نیز گزارشهای رسانه ای مختلفی از مسكو با مضمون دو گرایش فوق منتشر شده است. اما برخی رسانه های غربی اخباری را به نقل از نشریات روسی منتشر ساختند كه ممكن است حاكی از وزن گرفتن گرایش نوع دوم در مسكو باشد. گزارشهایی كه البته تاكنون از سوی منابع رسمی روس تایید نشده است.

به هر روی كشورهای1+5 می دانند كه ایران برنامه صلح آمیز هسته ای خود را به منظور رفع نیازهای پزشكی و اقتصادی خود دنبال خواهد كرد و درعین حال با حضور در ان پی تی پاسخگوی سوالات مطرح در این زمینه است. اما این كشورها به جای مورد سوال قراردادن برنامه نظامی رژیم صهیونیستی كه با دراختیار داشتن صدها كلاهك هسته ای صلح جهانی را تهدید می كند، افكار عمومی جهان را از مسیر اصلی خود دراین زمینه به سمت ایران منحرف می سازند.

تحقیق**1961**1599



:: برچسب‌ها: نشان , معماری , باند ,
:: بازدید از این مطلب : 474
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، 'علی لاریجانی' روز سه شنبه در دیدار با مدیران و كاركنان مجلس شورای اسلامی با گرامیداشت سالروز بعثت نبی اكرم (ص) افزود: برخی حرف هایی زده می شود مبنی بر این كه هر نماینده 470 میلیون تومان یا 740 میلیون تومان حقوق دریافت می كند، البته این جابجایی رقم برای آنها فرقی نمی كند.

وی افزود: معلوم نیست این ارقام از كجا آمده است، باید توجه كرد كه نمایندگان براساس قانون مدیریت خدمات كشوری حقوق می گیرند.

رییس مجلس نهم یادآور شد كه مجلس سه هزار كارمند دارد و این درست نیست كه كل بودجه جاری و عمرانی را تقسیم بر 290 نماینده كنیم چرا كه اگر بخواهیم این گونه حساب كنیم می توان گفت كه بودجه 150 هزار میلیارد تومانی دولت را باید بر 15 وزیر تقسیم كرد كه درست نیست، چرا باید این ذهنیت ها را ایجاد كرد؟

لاریجانی تصریح كرد كه نمایندگان در تهران و شهرستان های حوزه انتخابیه خود مكان مناسبی برای پاسخگویی به مراجعین ندارند.

وی افزود: تنها نماینده مردم سراب در دوره هشتم بود كه در حوزه انتخابیه خود ساختمانی را با هزینه خود ساخت و آن را به مجلس داد، این گونه سخن گفتن ستم به كاركنان و نمایندگان مجلس است.

رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به این كه نماینده همتراز وزیر است و متاسفانه هیچ دفتری برای پاسخگویی به موكلان خود ندارند، كفت: این بداخلاقی ها برای كشور خوب نیست، متلك گویی به كاركنان و تخفیف كار نمایندگان با دروغ سرایی و كارهای غیراخلاقی مناسب نیست.

لاریجانی خاطرنشان كرد: آنان هم به افراد و هم به خودشان لطمه می زنند، اگر آنها دارای نبوغی هستند، بفرمایند و دیگران را خفیف نكنند.

وی یادآور شد: این گونه اقدامات اشكال دارد و باید این پرده دری دروغی برداشته شود و كاركنان مجلس نیز باید بدانند كه این حرف ها اهمیتی ندارد.

نماینده مردم قم در مجلس همچنین اظهار داشت: برخی افراد در رسانه ها مواردی را درمورد خانه ملت مطرح می كنند كه تعجب برانگیز است كه این موضوع ها از روی دوستی است یا وجوه دیگری مدنظر است.

لاریجانی یادآورشد كه 30 سال در كارهای اجرایی كشور كار كرده است و از روند امور اجرایی آگاهی كامل دارد.

وی ادامه داد: كاركنان مجلس نجیبانه زحمت می كشند و به اندازه هیچ كدام از كاركنان دولتی تفریح ندارند.

رییس مجلس نهم ادامه داد: چگونه است كه این صحبت ها مطرح می شود چرا كه قرار بود امكانات تفریحی دستگاه های دولتی فروخته شود اما بعید می دانم یك مورد هم فروخته شده باشد.

لاریجانی خاطرنشان كرد كه كاركنان مجلس از نظر حقوق دریافتی در سطح كاركنان كشوری هستند.

وی از مدیریت اجرایی مجلس خواست تا مطابق مقدورات قانونی، مسایل و مشكلات كاركنان و بازنشستگان را برطرف كند و نگاه طبیبانه در مدیریت حاكم باشد.

لاریجانی در بخش دیگری ازسخنان خود گفت: مجلس شورای اسلامی باید از كارها و هزینه های اضافی جلوگیری كند و خدمات اولویت دار ارایه كند.

وی افزود: بازدهی بهتر و بهره وری بالاتر در گرو رضایتمندی كاركنان است كه باید در حد مقدورات تلاش شود.

وی با تاكید بر رهنمودهای رهبرمعظم انقلاب افزود: ایشان در طول سال های گذشته همواره نكات ارزشمندی را برای مجلس شورای اسلامی مطرح فرمودند كه این رهنمودها همیشه سرلوحه كار مجلس بوده است.

رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رهبر فرزانه انقلاب اسلامی یك بار در مورد تنقیح قوانین اشاره كردند كه این اقدام سنجیده و درست بود چرا كه مشكلاتی را برای افرادی كه می خواستند به قوانین رجوع كنند، ایجاد می كرد و بنای آن در مجلس هشتم گذاشته شد و باید در مجلس نهم نیز ادامه یابد تا حقوق مردم شفاف باشد و آن را بشناسند.

لاریجانی همچنین گفت: ایشان سال گذشته همچنین در مورد خودنظارتی مجلس نكاتی را فرمودند كه با پیگیری های انجام شده این موضوع به قانون تبدیل شد كه كمك حال مجلس خواهد بود.

وی با اشاره به دیدار نمایندگان مجلس نهم با رهبر معظم انقلاب در هفته گذشته یادآور شد: زنده بودن مجلس از جمله نكاتی بود كه ایشان فرمودند و در طول تاریخ هرگاه مجلس زنده بود تصمیمات از سر حكمت گرفته شد و مشكلات كشور در سخت ترین شرایط راهگشا بود.

رییس مجلس نهم تصریح كرد كه البته باید رفتار مجلس آراسته به ادب پارلمانی باشد و نباید به برخی پارلمان های كشورهای دیگر تاسی كنیم كه با مشت و لگد به یكدیگر می پرند.

لاریجانی افزود: نمایندگان باید به نظر نخبگان توجه كنند و هر نماینده با نخبگان محلی پیوندهایی را ایجاد كند كه سنگ بنای این موضوع در مجلس نهم گذاشته می شود.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی درزمینه ضرورت سلامت مجلس گفت: مجلس در بالاترین سطح امور كشوری است هم راه را نشان می دهد و هم نظارت می كند و هر چه سلامت آن بالا برود نظرات آن قابل توجه تر می شود.

رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود اعلام كرد: مجلس شورای اسلامی سال گذشته تلاش كرد تا در زمینه های مختلف صرفه جویی كند به گونه ای كه در بحث غذای كاركنان 30 درصد به رغم افزایش سوخت و هزینه برق صرفه جویی داشت و جمعا 5 میلیارد تومان صرفه جویی كرد.

لاریجانی همچنین از حوزه های مختلف مجلس از جمله ترابری، مركز پژوهش ها، كاركنان بخش های اداری تشكر كرد و در پایان از تعدادی از كاركنان مجلس شورای اسلامی تقدیر كرد.

سیام**1053**9132**1336



:: برچسب‌ها: خورشید , درختان ,
:: بازدید از این مطلب : 504
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 خرداد 1391 | نظرات ()